Açık öğretim lisesine geçmek için devamsızlık günlerini doldurmak yeterli midir?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, açık öğretim lisesi geçiş şartlarına baktım. Devamsızlık günlerini doldurmuş 9. sınıflar diyordu. Daha senenin ortasında devamsızlıklarım biterse, AÖL başvurusu yapıp geçiş yapabilir miyim?

9. sınıfsanız devamsızlık hakkınızı doldurarak yıl başında kayıtlar açıldığında açığa geçebilirsiniz.

9. sınıfsanız devamsızlık hakkınızı doldurarak yıl başında kayıtlar açıldığında açığa geçebilirsiniz.
Dönem sonunda o konu hakkında bir karar vereceğim o yüzden sordum, teşekkür ederim.

hocam staj yerini kendiniz bulmanızı isteyecekler zamanı geldiğinde şimdiden kolay gelsin
Açık öğretim lisesi staj istemiyor, mesleki açık öğretim lisesi istiyor. Güncel okulumda okuma isteğim bir hayli azaldı. O zamana kadar kendimi geliştirebileceğim ya da o sırada para kazanabileceğim bir alanda kendimi geliştirmeye çalışacağım. 4 yıl her gün avare avare gelip gidemem sırf 1 kağıt parçası için bu okula.

1. dönem bittiği zaman bir karar vermiş olacağım, yeni dönemde ona göre devamsızlığı 10'a tamamlayıp AÖL kayıt yaptırabilirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı