EVGA W2 500W 80+ yanık kokusu yapıyor

Neofixx

Hectopat
High Power'ın 500W 80+ bir ürünüyle bunun arasında kalmıştım bir konu açtım ve arkadaşlar bunu al dediler ve aldım dün geldi PSU açıkçası kendi gözüm pek yemedi ve bir bilgisayarcıya taktırdım. Dün babam odaya geldiğinde burası yanık kablo kokuyor dedi. Açıkçası ben kasayı ne kadar koklasam da kokuyu alamadım ve normal bir şekilde kullanmaya devam ettim. Bugün bu kokuyu bu sefer ben de aldım ve kokladığımda PSU'dan geliyordu. Sistemin sıcaklık değerleride normal sanırım. Power Boost'tan kurtulayım derken EVGA'nın eline düştük :D ve bir de şunu fark ettim anakart üzerinde CPU yazan bir kablo üst tarafta boşta kalmış.

Ürün sıfır ürünse ilk günlerde devre ve bobin kokusu olabilir yani kısacası yeni ürün kokusu. Sistem kapanma vs yapmıyorsa sorun yok demektir.

Hocam kulagını yaklaştırınca cızırtı gibi bir ses duyuyor musun sende ayrıca nasıl güç kaynagı memnun musun?

Evet kulaklığı çıkartınca rahatsız eden bir cızırtı oluyor oda PSU'dan geliyor sanırım genel bir sorun.
Yanma kokusu haricinde bir sorun çıkarmadı o da olmadı bugün onun haricinde sistem APU olduğu için çok fazla psuyuda kullanmıyor genel olarak memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı