EVGA X58 Classified 4-Way (E762) Mac OS X Kurulumu

atillakurt

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. PC' ye macosx kurmak istiyorum. Daha önceleri 2-3 defa denedim fakat herhangi bir sonuç elde edemedim. Sistemim ile ilgili uyumlu sürümü ve neler yapmam gerektiği konusunda beni aydınlatabilirseniz bende bir başlangıç yapmak istiyorum açıkcası. Daha önce kullandıgım ekran kartı farklıydı. Bununla hiç deneme yapmadım. Zaten denemeyi de 4 sene önce yapmıştım. Şuan ne kadar sürüm var hangisi neyle uyumlu bilemiyorum o yüzden sizlerden yardım almak istedim. Şimdiden teşekkürler.

• Ekran kartı : asus gtx 780
  • Anakart : evga e-762
  • İşlemci : i7 980x extreme
  • Hdd : ocz revo drive 3 pci-ex
  • Memory : g.skill trident 2200 mhz
  • Ses : Creative sb x-fi titanium hd

Dostum siteyi biraz kolaçan edersen 3-4 tane rehber bulabilirsin. Herşeyi nokta nokta anlatmışlar. Takıldığın noktalarda forumdan yardım edenler olacaktır.

Burak bey çok teşekkür ederim ilginiz için. Bu arada acelem için kusuruma bakmayın:) Recep bey'in hazırladığı videoyu görünce tekrar bişeyler canlandı bende. Denemelerimi çok önceden yapmıştım ve hüsranla sonuçlanınca işlerden dolayı üzerine gidemedim pek fazla. Verdiğiniz linkleri takip ediyorum şimdi. Pc'yi iş amaçlı kullandığımdan dolayı çok fazla deneme yanılma yapmak istemiyorum fakat başka çaresi yok gibi. Neyse hafta sonu ilk denememi yapmak istiyorum Mavericks olarak. Bu arada Burak bey bu link deki sürümü kullanabilirim değil mi?

https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/41030-mac-os-x-mavericks-10-9-1-raw-imaji.html

Tekrar teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı