EVGA Z20 vs. Gamakay MK61

Bütçe
1500
Peki sırf onun için 150-200TL vermeye değer mi? Optik Switch olmayan ama kaliteli Switch var mı ileride kendim farklı Switch takacağım zaman alınabilecek güzel bir optik Switch olmaz mı?

Akko 3068b plus aldım ben de hocam. Tamamen beyaz olarak geliyormuş. Yanında da ekstra birkaç keycaps. Modeli ben atayım da arkadaşlar incelesin.

Akko 3068b plus aldım ben de hocam. Tamamen beyaz olarak geliyormuş. Yanında da ekstra birkaç keycaps. Modeli ben atayım da arkadaşlar incelesin.

O da güzelmiş hocam benim attığım Akko ile aynı Switch'i kullanıyor değil mi? Sizce nasıl alınır mı?

Wireless'ta gecikme var mı hissediyor musunuz? Alman versiyonu kalmış saçma harfler var onları ileride anca değiştirebilirim şuan mecbur böyle kullanacağım ama alırsam.
Sesi nasıl memnun musunuz? Red switch kullandıysanız arasındaki fark ne kadar?

O da güzelmiş hocam benim attığım Akko ile aynı Switch'i kullanıyor değil mi? Sizce nasıl alınır mı?

Jelly pink Switch kullanıyor. Bana hoş geldi aldım. @yusufklncc incelemesini yapmış bugün siyahlının cream yellow switchlisini. Akko 3068b plus.

Ben de yeni aldım daha kargoya verilmesini bekliyorum 3 gün oldu.

@Asmodinn peki Amazon'da sarı Switch'i de var bu MK61'deki sarı Switch'ler mi o da? Sizce hangisi pembe Switch çok ses çıkartır mı? FPS oyunları için Wireless sıkıntı yaratır mı bir de. Attığınız klavyeyi alacağım galiba ama sırf sarı Switch için siyah versiyonu alınır mı? Beyaz bir setup yapacaktım mouse mouse pad vs. beyaz ama sarı Switch'e değer diyorsanız klavyeyi siyah alacağım.

Dediğim gibi daha benim de kullanma şansım olmadı o yüzden bir şey diyemiycem. Ama sesi bayağı az diye biliyorum jelly pinklerim. Siyahlı model cream yellow modeli 200TL daha fazla olduğu için almadım ben. Daha tok bir sesi var. Zaten hotswap olduğu için ileride değiştirebilirsin de. Wireless'ta gecikme yaşayacağını sanmıyorum donglela. Bluetooth'la yaşarsın tabii.

Hocam Switch'i sarı rengi siyah yapınca fiyat 1450'den 1750ye çıkıyormuş maalesef sarı Switch alamam o klavyede. Ya pembe Switch Akko alacağım ya da GamaKay MK61 ama Wireless artısı olduğu için 3068 alacağım gibi duruyor.

Evet fiyatı arttığı için almadım ben de. Üzceğini sanmıyorum bu klavyenin. İ̇ngilizce incelemesini bulamadım ben fakat biraz ilerletirsen Switch sesini ve ışıklandırmasını buradan izleyebilirsin.

Pembe akko alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…