Elektrikten olsaydı sigortalar atardı diye düşünüyorum, ilginç gerçekten.
Bilgisayarların özelliklerini yazar mısınız? Güç kaynağı dahil.
Bilgisayarların özelliklerini yazar mısınız? Güç kaynağı dahil.
İnanın çok yoğun boğucu bir duman vardı ama kokusu çok keskin bir yanık kokusu değildi, camları açınca da 2-3 dk da koku kalmadı.Kapasitörler (Kondansatör) patladığında beyaz duman çıkarırlar. Fakat bu dumanın geçerli şartlar altında salonu kaplayacak kadar olması pek mümkün değil. Zaten böyle bir patlama olsaydı mutlaka fark ederdiniz. Garip![]()
Elektrikten olsaydı sigortalar atardı diye düşünüyorum, ilginç gerçekten.
Salonu kaplayacak kadar yoğun duman bilgisayarlardan gelmiş ise tekrar sorunsuz çalışmaları normal mi sizce? Bir de inanın hiç koku ya da yanık yok ne bir kabloda ne parçalarda. Acaba bilgisayar şıkkını eleyebilir miyim?İki güç kaynağı da çok kötü, acilen değiştirmelisiniz. Ama yine de güç kaynağından değil gibi gözüküyor şu an, garip.
Evet, bana da öyle geliyor. Tahminimce sorun üçlü prizden kaynaklanmış, en olası ihtimal o gibi.Yok atmadı, ama bayağı eski bir bina ben teras katındayım sigortalara baktım 3 sigorta var hepsi 25 amper herhalde biraz yüksek kaçıyor ev için.
Salonu kaplayacak kadar yoğun duman bilgisayarlardan gelmiş ise tekrar sorunsuz çalışmaları normal mi sizce? Bir de inanın hiç koku ya da yanık yok ne bir kabloda ne parçalarda. Acaba bilgisayar şıkkını eleyebilir miyim?
Evet, bana da öyle geliyor. Tahminimce sorun üçlü prizden kaynaklanmış, en olası ihtimal o gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.