Evi sivrisinekler bastı

jimmyhopkins05

Centipat
Daha fazla  
İyi geceler herkese. 1 ay önce yazlığa geldik. Fakat geceleri sivrisinekten uyulmuyor. Babamın da benim de uyku düzenimiz bozuldu. Babamın yüzünde 15 tane sivrisinek ısırığı var. O kadar kötü. Arsuz Belediyesi de artık ilaçlama yapmıyor. Gün boyu sinekliği kapatıyoruz. Geceleri de esem mat tablet takıyoruz. Tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler herkese. 1 ay önce yazlığa geldik. Fakat geceleri sivrisinekten uyulmuyor. Babamın da benim de uyku düzenimiz bozuldu. Babamın yüzünde 15 tane sivrisinek ısırığı var. O kadar kötü. Arsuz Belediyesi de artık ilaçlama yapmıyor. Gün boyu sinekliği kapatıyoruz. Geceleri de esem mat tablet takıyoruz. Tavsiyeniz var mıdır?

Eve sinek öldürücü aletler alın,
Sinek öldürücü sprey.

Büyük ihtimalle evdeki çiçeklerden dolayı geliyor olabilirler, bu kadar benim çözümüm. Gerekirse muhtarlığa başvurun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

31551001-ff9d58.jpg

Önceden yaşadığım yerde geçen yaz aynı sorun bende de olmuştu tek çözümüm sürekli her yerime bolca bu losyondan sıkmaktı. Gerçekten her şeyi denedim en etkili çözüm bu oldu.

Su birikintisine ilaç sıkın. :D

İçinde yaşayan hayvanlar ne olacak balık gibi :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı