Evim okula uzak olduğundan ilk derse geç kalıyorum

HüseyinKrhn

Centipat
Daha fazla  
Okul sabah 7.10'da başlıyor sabahçı ve öğlenci olduğu için ve benim okula uzaklığın 8km ve benim bulunduğum konumdan kalkan en erken dolmuş 6.30'da kalkıyor 2 dolmuş değiştiriyorum 6.55 gibi diğer dolmuşa biniyorum ve okula tahminen 7.20 gibi gidiyorum. Ve ilk ders yok yazılıyorum geç kağıdı alıyorum ama nereye kadar alacağım okula dilekçe yazarsam beni dinlerler mi? Veya herhangi bir işlem yaparlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul sabah 7.10'da başlıyor sabahçı ve öğlenci olduğu için ve benim okula uzaklığın 8km ve benim bulunduğum konumdan kalkan en erken dolmuş 6.30'da kalkıyor 2 dolmuş değiştiriyorum 6.55 gibi diğer dolmuşa biniyorum ve okula tahminen 7.20 gibi gidiyorum. Ve ilk ders yok yazılıyorum geç kağıdı alıyorum ama nereye kadar alacağım okula dilekçe yazarsam beni dinlerler mi? Veya herhangi bir işlem yaparlar mı?

İnsaflarına bağlı belli olmaz. Yola vereceğin para ile taksitli elektrikli scooter veya bisiklet alsan rahat edebilirsin.

Durumu anlatın, muhtemelen bir dilekçe ile çözülür bu olay. Sürekli geç kalıp geç kağıdı alarak derse giriyorsanız en sonunda disiplin kuruluna yönlendiriliyorsunuz.

Okulun bu durumda yapabilecek bir şeyi olduğunu sanmıyorum. İlgili günün ilk dersin hocasına durumu anlatırsan belki o bir şeyler yapabilir.

Orta okula gidiyor isen devamsızlıkdan kalmazsın sorun olmaz. Lisede isen 10 gün raporsuz 20 gün raporlu izin alma hakkın var.

Minibüs'e para verene kadar servisi yok mu okulun ona kayıt olun.

Günde 6+6 12 sabah dönüşte te 6+6 12 24₺ para veriyorsunuz bunu haftaya 120 aya 480 9,5 aya ise 4560₺ olarak vurabiliriz.

Bunun yerine bir servise kaydolmak daha mantıklı benim kanaatimce.

Çözüm evden daha erken çıkarak gidebildiğin kadar mesefa kat edip okuluna giden dolmuşu yolda denklemen ve yok yazılmaman.
Okula giden dolmuş ile aramda tahminen 6 km falan var

Durumu anlatın, muhtemelen bir dilekçe ile çözülür bu olay. Sürekli geç kalıp geç kağıdı alarak derse giriyorsanız en sonunda disiplin kuruluna yönlendiriliyorsunuz.
Nasıl bir dilekçe yazmalıyım ailemden bir birey mi yazmalı vermeli

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı