İlk defa sınıfta kalıyorum

Düzeltirsin ama biraz çalışman gerek okula gitmemezlik de yapma hocam. En azından 55 falan yapın gerekirse öğretmenlerle konuşun sözlü notlar ile ortalamanızı düzeltir.

Okula bile zar zor gidiyorum sorunda orada işte din dersine 1 kere girdim coğrafyaya hiç girmedim mesela. Ben bunları nasıl toparlıyacağım bilmiyorum.

Evet. 10 senelik eğitim hayatımda ilk defa sınıfta kalacağım galiba. Ortalamam hep en az 78-77 arasındaydı. Fakat bu sene çok aksaklık yaşadım. Annem şeker hastası çıktı ve hastanede koşuşturdum bayağı bir süre okula gidemedim eylül ve ekim ayında toplasam 20 gün okula gitmişimdir ki Ekim'in 10'unda sınıfım karantinaya alındı sınıfımın tam karantinası bitti 2 gün sonra ben pozitif çıktım. Daha sınıfımdakileri tam tanımıyorum öğretmenlerimi ve sınavlarım çok berbat geldi ki sınıfta kalacağım. İlk kez kimyadan 1 aldım bildiğiniz 01. hiçbir konuyu doğru düzgün bilmiyorum çalışacak zamanımda fazla olmuyor ki olsa da bir şeyler izliyorum. Lütfen acilen LoL oynamayı bırakman gerek gibi şeyler yazmayın LoL'ü haftada 2-3 kere oynuyorumdur. Tavsiyeniz vs. varsa dinlerim.

Sorumlu geçersin diye düşünüyorum bu yıl. Biraz hocaların insafına bağlı. Ancak oyun bağımlılığın bir yana ders çalışamıyorum annem hastaydı karantina hep bahanen olmuş. Peki ya neden şu anda başlamıyorsun. Kendine matematikte birkaç yayın al ve matematikle başla umarım diğer yazılın iyi geçer.

Bence zamanını değerlendirememişsin. Şu an için yapacak bir şey yok ileride düzeltirsiniz.

Şöyle diyeyim sınav haftası geldiğinde LoL oynamak yerine uyuyordum sabah 7 de ders başlıyor zaten iyice uykumu alıp akşam 22.00-06.00 arası ders çalışıyorum uyku düzenimde bozuldu.

Okula bile zar zor gidiyorum sorunda orada işte din dersine 1 kere girdim coğrafyaya hiç girmedim mesela. Ben bunları nasıl toparlıyacağım bilmiyorum.
Girmeye çalış dostum. 2. Sınavlarda düzeltmeye çalış öğretmenlerle konuşabilirse ailen konuşsun Sözlülerini 80 70 girebilirse sınavlardan 50 60 alırsan düzeltirsin.

Sorumlu geçersin diye düşünüyorum bu yıl. Biraz hocaların insafına bağlı. Ancak oyun bağımlılığın bir yana ders çalışamıyorum annem hastaydı karantina hep bahanen olmuş. Peki ya neden şu anda başlamıyorsun. Kendine matematikte birkaç yayın al ve matematikle başla umarım diğer yazılın iyi geçer.

Hocam 1 ay karantinada kaldım zaten annemin hastalığı bahane değil sürekli hastaneye git gel yapıyorum.

Hocam 2. sınavlarınızı düzelterek öğretmenlerinize gayretinizi göstermiş olursunuz.

İnşallah hocam. Bir de İngilizce hocası beni 1 ders aldı benimle konuştu uzun uzun anlattım her şeyi senin için bir şeyler yapmaya çalışacağım senin durumun unlucky olmuş merak etme dedi bana.

Hocam 1 ay karantinada kaldım zaten annemin hastalığı bahane değil sürekli hastaneye git gel yapıyorum.

Hocam, bende 1 ay içerisinde 2 kez kovid geçirdim sorun bu değil ya da geçmiş olsun annenizin şeker hastası olması değildir ki benim de annem şeker hastası bilmiyorum durumu ciddi midir ancak benim gözlemimce siz bir bahane üretmişsiniz. Eğer üretmedim diyorsanız neden şu anda bu cevapları okuduktan sonra zaman kaybedesiniz ki.

İnşallah hocam. Bir de İngilizce hocası beni 1 ders aldı benimle konuştu uzun uzun anlattım her şeyi senin için bir şeyler yapmaya çalışacağım senin durumun unlucky olmuş merak etme dedi bana.

İnşallah hocam. Çalışmalara bir programla düzenli şekilde başlayabilirsiniz. Başarı sizinle olsun, geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı