Genleşip patlamış olabilirArkadaşlar kırılan ayna sabitti ha deyip de çıkacak bir ayna değildi. 2 metre öteye fırlamış kendi kendine ne olur ki bu? (Ayna musluğun üstündeki yerdeydi ve fotoğrafın aşağısında görebilirsiniz.). Nasıl oldu anlayamadık aynaya en yakın olan küçük kardeşimdi onunda boyu yetmez oraya.
(Not: Troll değil. )
Hocam konu açsanıza, iyi beğeni gelir.Hocam dün gece tuhaf bir olay yaşadım zaten herkesin yazdıklarını görünce yine aklıma geldi ya.
Resmen sizinle dalga geçiyorlar farkında mısınız?Vallahi hani 2 MT uzağa nasıl fırladı anlamadım banyonun içinde kırılmamış kapının önünde koridorda kırılmış 10 mt ötede cam parçaları var.
Hocam konu açsanıza, iyi beğeni gelir.
Ciddi olamazsın değil mi?Gece film izlerken kapıdan bir şey kafasını uzattı bütün evi gezdim bir şey yok geri devam ettim ama korkuyorum.
Ben olsam bende korkardım.Gece film izlerken kapıdan bir şey kafasını uzattı bütün evi gezdim bir şey yok geri devam ettim ama korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.