attemps Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Öğrenciyim apartmanda kalıyorum. Son zamanlarda güve olduğunu düşündüğüm bir böcekler var. Evin her köşesine baktım ama bir şey bulamadım. Çatı arasında güvercinler var onlardan geliyor olabilir mi?
Öğrenciyim apartmanda kalıyorum. Son zamanlarda güve olduğunu düşündüğüm bir böcekler var. Evin her köşesine baktım ama bir şey bulamadım. Çatı arasında güvercinler var onlardan geliyor olabilir mi?
Çözüm Teru 24 Aralık 2024 Evet, güve. Yemek güvelenmiş olabilir ya da havalandırmadan vs. girebilir. Kaynağı bulmanız gerek.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.030 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Aralık 2024 #2 Evet, güve. Yemek güvelenmiş olabilir ya da havalandırmadan vs. girebilir. Kaynağı bulmanız gerek. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS attemps Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #3 Teru dedi: Evet, güve. Yemek güvelenmiş olabilir ya da havalandırmadan vs. girebilir. Kaynağı bulmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Havalandırmadan girdiğini fark ettik ve evi değiştirdik. Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Evet, güve. Yemek güvelenmiş olabilir ya da havalandırmadan vs. girebilir. Kaynağı bulmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Havalandırmadan girdiğini fark ettik ve evi değiştirdik. Çok teşekkür ederim.