Evime internet bağlatılmıyor

xTurkish

Decapat
Daha fazla  
3-4 ay önce internet altyapı kontrolü yaptığımda, altyapı yok gözüküyordu. Bende CİMER ve BTK'den şikayet oluşturdum. Aradılar, adresi verdim ve aynı günün akşamında tekrar altyapı kontrolü yaptığımda altyapı var gözükmeye başladı. İnternet için Millenicom'a başvurdum. Kurulum için geldiklerinde ise boş port yok deyip gittiler. Bu sefer Twitter üzerinden Türk Telekom'a yazdım evime gelip, evin girişinde olan telefon kutusu arızalı en geç 2 haftaya düzeltiriz dediler. 2 ay oldu ve gelen giden olmadığı için tekrardan Twitter üzerinden yazdım ve yine akşam arayıp sorununuz düzeltilmiştir denildi. Yine ve yeniden Millenicom'a başvurdum 2 gün sonra evinize internet bağlatamıyoruz denildi. Babam ise internet almak istiyorsak maalesef Türk Telekom'dan almak zorundayız dedi. Tek çözüm interneti Türk Telekom'dan almak m?

Belki profil fotografından dolayı bağlatmamışlardır.😅

Şaka bir yana, gerçekten cansıkıcı bir durum. Siz yine elinizden geleni yapın, son çare gibi duruyorsa yapacak bir şey yok. TurkNet'i arayın, Türk Telekom'la içi çe çalıştıklarından dolayı belki problemi çözerler. Ya da alabiliyorsan TurkNet fena değil.

Altyapınızda Türksat Kablonet var mı hocam var ise öneririm
İnternet sitesinden altyapımı kontrol ettiğimde var gözüküyor ama başvuru yaptığımda arayıp maalesef altyapınız yok dediler.

Türk Telekom kendilerine ait olan hattı bile 1 ayda düzeltti. Halen Superbox kullanabilirsin.
Bu sorunum düzelene kadar almak isterdim ama maalesef taksitle bilgisayar aldım o yüzden pahalı geliyor.

Durumunuza üzüldüm. Ben de aynı dertten muzdariptim ve bu sebepten ötürü uzaktan eğitim döneminde okulumu dondurmak zorunda kaldım. Okulumu dondurduktan 2-3 ay sonra boş port açıldı ve internet sahibi olabildim fakat ADSL. 3 yıldır da ADSL kullanıyorum. Altyapı gelecek demelerine rağmen gelmiyor. VDSL'e razıyım yani fiber olmasına bile gerek yok ama işte Türk Telekom...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı