Evime nasıl hızlı interent bağlatırım?

NemesisPlayer

Femtopat
Daha fazla  
Evimdeki internet paketi ADSL ve 6 Mbps üstünü görmüyorum.
Bu interneti düzelttirmem lazım.
Valorant'ta 250 FPS + 250 ping alıyorum.

Yapacağınız ilk şey altyapı sorgulama olsun. Eğer güzel bir VDSL altyapınız var ise Türknet, Netspeed gibi ISS'lere bakın. Altyapınız yok ise üzülerek söylüyorum ki yapacağınız fazla bir şey yok. Altyapı başvurusu yapabilrisiniz ancak hemen olacak bir şey değil malesef.

TurkNet'in sayfasından altyapı testi yapın. Eğer altyapınız güzel bir paket destekliyorsa paketinizi yükseltebilirsiniz. Eğer altyapı yoksa komşulardan internet kullananlarla iletişime geçin. Toplu şekilde dilekçe vermeyi deneyin. Talebe göre altyapıya öncelik veriyorlar diye biliyorum.

TurkNet'in sayfasından altyapı testi yapın. Eğer altyapınız güzel bir paket destekliyorsa paketinizi yükseltebilirsiniz. Eğer altyapı yoksa komşulardan internet kullananlarla iletişime geçin. Toplu şekilde dilekçe vermeyi deneyin. Talebe göre altyapıya öncelik veriyorlar diye biliyorum.
çok fazla başvuru yaptım hatta cimere bile yazdım ama nafile
İnternet sağlayıcınız nedir Türk Telekom ise Türknete geçmenizi tavsiye ederim
türktelekom
Yapacağınız ilk şey altyapı sorgulama olsun. Eğer güzel bir VDSL altyapınız var ise Türknet, Netspeed gibi ISS'lere bakın. Altyapınız yok ise üzülerek söylüyorum ki yapacağınız fazla bir şey yok. Altyapı başvurusu yapabilrisiniz ancak hemen olacak bir şey değil malesef.
arka binamda fiber onun yanında vdsl benim burada altyapı yok diyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı