MerhabalarHayırlı olsun. Biz de 8 indirme 0,3 yüklüme ile devam. Bir de fiyatı nedir?
Fiyat olarak ayda 1900 türk lirası ödüyorum.
MerhabalarHayırlı olsun. Biz de 8 indirme 0,3 yüklüme ile devam. Bir de fiyatı nedir?
Fiber Altyapı getirilmesini beklemek istemediğim için böyle bir çözüme başvurdum.Türknete başvurdum ama müşteri hizmetleri beni kale almadılar.Bende en bütün servis sağlayıcılara mail attım.Sağolsunlar Gıbırnet dönüş yaptı ve en uygun metro teklifini verdiler.Hizmeti pahalı oluyor ama altyapı yatırımı parası ödemiyorsun.Hayırlı olsun, TürkNet'i bekleyemediniz galiba.
GPON ile paylaşımlı fiber kablo kullanmak yerine Metro internet ile kendinize özel fiber kablo kullanınca 1900TL gibi absürt fiyatlar ödemek zorunda kalıyoruz.
Metro internet ile GPON yerine SFP kullanılır dediğimde daha GPON'un ne olduğunu bilmeden bana demediğini bırakmayan "network mühendisine" selamlar.
Metro internet fiyatı pahalı bir hizmet türü bu hizmeti daha çok Kurumsal firmalar kullanıyor.Bu yüzden Normal fiber internet ile karıştırılıyor.Bu hizmeti alındığın zaman altyapı yatırımı yapmak zorunda kalmıyorsun.1900 TL fatura çok fazla değil mi? Sanki saydığınız özelliklere değmez gibi.
Ben 2 ay önce Başvurdum.Bana uygun Fiyat Teklifi verdiler.Yaşadığım Lokasyonda apartman olmadığı için ve müstakil evde oturduğumdan dolayı Fiber altyapı getirmek için böyle bir yola başvurdum.Bireysel olarak daha önce normaldel Türk Telekom Genel Müdürlüğüne Dilekçe ile başvurdum.Cimere yazdım ama bir türlü Vdsl altyapıyı fibere dönüştüremedim.Hayirli olsun. Ancak bana gore bu fiyati haketmeyen sistem. Zaten VDSL hattinizda varmis. 6000 tl cihazlar ve aylik 1900 tl fatura ya daha iyi seyler yapilabilirdi. Ayrica gibirnet sitesinden baktim 4460 tl diyor siz nasil 1900 e yaptiniz?
Bu "paylaşımsız" dediğiniz kablo nereye kadar paylaşımsız olarak kullanılıyor?GPON ile paylaşımlı fiber kablo kullanmak yerine Metro internet ile kendinize özel fiber kablo kullanınca 1900TL gibi absürt fiyatlar ödemek zorunda kalıyoruz.
Bu "paylaşımsız" dediğiniz kablo nereye kadar paylaşımsız olarak kullanılıyor?
ISP omurgası dediğiniz aynı şehirde mi oluyor? Mesela Zonguldak'ta yaşayan biri nerden nereye kadar özel kablo kullanıyor?Metro internet ile ISP omurgasından iş yerinize kadar tamamen size özel kablo geliyor.
GPON ile de ISP santralinden çıkan kablo pasif splitterler ile çoklanarak kullanıcılara dağıtılıyor.
Aynı şehirde olur. Kabaca, şehirleri birbirine bağlayan hatlardan sonraki ana santrale kadar.ISP omurgası dediğiniz aynı şehirde mi oluyor? Mesela Zonguldak'ta yaşayan biri nerden nereye kadar özel kablo kullanıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.