Anlamadıysan polise gitmen gerek diye sokağa çıkıp bağırayım mı?
Kanka polis diyor "ne yapabilirim" diye ben senle dalga geçmiyorum yanlış anlama.
Anlamadıysan polise gitmen gerek diye sokağa çıkıp bağırayım mı?
O polisi de şikayet et, ne demek ne yapabilirimKanka polis diyor "ne yapabilirim" diye ben senle dalga geçmiyorum yanlış anlama.
NordVPN asla log vermiyor öyle bişey var mı bilmiyorum ama teamspeak log vermiyor sanırsam.O vermiyorsa, Türk Telekom ile TeamSpeak veriyor. TeamSpeak hangi NordVPN sunucusu üzerinden bağlandığını söyler, Türk Telekom ise o saatte kimin o sunucuya bağlandığını söyler. Böylece bulunur rahatlıkla arkadaş. İnternet'te anonim olmak imkansızdır.
Herkes aynı şeyleri söylüyorlar olmuyor.O polisi de şikayet et, ne demek ne yapabilirim![]()
NordVPN asla log vermiyor öyle bişey var mı bilmiyorum ama teamspeak log vermiyor sanırsam.
Herkes aynı şeyleri söylüyorlar olmuyor.
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun gelen kurye hangi firmaya aitse o firmayı arayarak durumu anlatın arayan, sipariş veren kişinin bilgilerini vesaire verecektir vermezse bile savcılık her türlü bulur.
Bir panelci beni tehdit edip evime 2 çiğ köfte dürüm yanına acı sos nar ekşisi, yeşillik ve ayran gönderecek. 'afiyet olsun' diyor. Kabul edersem dava yer miyim? Ayrıca "kabul etmiyorsan bu sefer evine kapı gönderirim" diyor. Ne yapayım? Bu arada konu gerçek şaka falan değil. Bir defa da 24'lü 1 litre Sarıyer kola göndermişti bana kabul etmedim ne yapmam gerek?
Benim para'm var neden ona muhtaç kalayım ayrıca kim bilir kimin parasını yiyorAdam besliyor bildiğin en azından vicdanlı seni düşünüyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.