Evimin alt yapısı

Arkadaşlar buda internet ara yüzümün görüntüsü.

Hız testi eklendi.

Dosya Ekleri

• sads.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 376
  • 3514771857.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 410
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde 8 mbps internetim var ama 8 mbps hiç görmedim 6.70 mbps en yüksek.

Kentsel dönüşüm olursa kurtarırsın Bir bahaneyle kabloları söyle

Benim başka tanıdıklarımda aynı paketi kullanıyor. Tam olarak 8Mbit alıyorlar hatta küsüratı da vardı.

Benim başka tanıdıklarımda aynı paketi kullanıyor. Tam olarak 8Mbit alıyorlar hatta küsüratı da vardı.
aynı apartmanda 8mbps veya daha üstü hız alan varmı bir onu araştır var ise bence apartmandaki ankastreden gelen kablo veya evin içindeki telefon prizinde olabilir sorun ha bu arada modemde yanlış ölçüyor olabilir resetleme yada farklı bir modemle deneme ihtimalin varsa dene büyük ihtimal modemden kaynaklı istiyorsan özelden team ıd sifre ver bi modeme bakam ayarlarına

Modemle veya telefon prizinde sorun olduğunu sanmıyorum. Tivibudan gelen arkadaş kontrol etti, Türk Telekom'a haber verdi ama bir problem yaşandı sorunumuzu çözüldü sandılar.

Modemle veya telefon prizinde sorun olduğunu sanmıyorum. Tivibudan gelen arkadaş kontrol etti, Türk Telekom'a haber verdi ama bir problem yaşandı sorunumuzu çözüldü sandılar.
bana kalırsa modemle alakalı gmt moduna alınmış olabilir modem içimdeki ses öyle diyor tivibu ile teknik ekip arasında fark var tivibu ip tv portunu ayarlar sorun varsa bildirir teknik ekip hız ve kesilme sorununu ayarlar

Müşteri hizmetlerini aradım hızımı 16Mbit yapmak istiyorum dedim. Alt yapı probleminiz var dedi, hızım şuan 1Mbit bile değil, AKK denen saçmalığa yakalanmışım. Türk Telekom müdürlüğüne gidin dilekçe verin ilgilenirler dedi. Öyle yapacağız başka çare kalmadı.

sizin yerinizde olsam online işlem merkezinden iptal başvurusu yapardım neden kısmına hız sorununu işaretlerdim birde en son hız testi tarif saat gözükçek şekilde ttnet in ve türktelekom ait olan hız testi sayfalarından 5-10 dk ara ile hız testi yapardım iptal başvurusunu yollardım btk sikayet var donanım haber ttnet destek destek@ttmail.com ve ttnet bize ulaşın kısmından sorunumu bildirirdim ve ayrıca 4440375 ve bulunduğum santrale gidip dilekçe veriridim kendi el yazımla

Ya AKK sıfırlandı şuanda 5 GB gibi bir şey ama hız testi 0.50-0.70 çıkıyor. Mesaj geldi arızanız işleme alınmıştır falan diyor. Sonuçlanınca tekrar mesajla döneceklermiş. Benim alt yapı denen problemi bir şekilde düzelttirmem lazım.

Şuan da yaptığım hız testini ekliyorum, sonuç berbat.

Dosya Ekleri

• 3536841720.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 240
  • Adsız.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 449
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…