Kızıl Elma
Hectopat
Daha fazla
Benimde 8 mbps internetim var ama 8 mbps hiç görmedim 6.70 mbps en yüksek.Arkadaşlar 8 Mbit TTNET Ultranet kullanıyorum. Ama testlerde bir türlü 8Mbit'i göremedim, en fazla 5 Mbit'i gördüm. TTNET'i aradım bulunduğunuz yerin alt yapısı uygun değil dedi.
İnternet hızımı yükseltmek istedim 16 Mbit olsun dedim, adam sağ olsun uyardı 16 Mbit pakete geçseniz de internet hızınız da artış olmaz dedi.
İşin özü ben ne yapabilirim evimin alt yapısı çok kötü. 5 Mbit internet kullanıyorum. Bu durumun düzelmesi için ne yapılabilir?
aynı apartmanda 8mbps veya daha üstü hız alan varmı bir onu araştır var ise bence apartmandaki ankastreden gelen kablo veya evin içindeki telefon prizinde olabilir sorun ha bu arada modemde yanlış ölçüyor olabilir resetleme yada farklı bir modemle deneme ihtimalin varsa dene büyük ihtimal modemden kaynaklı istiyorsan özelden team ıd sifre ver bi modeme bakam ayarlarınaBenim başka tanıdıklarımda aynı paketi kullanıyor. Tam olarak 8Mbit alıyorlar hatta küsüratı da vardı.
bana kalırsa modemle alakalı gmt moduna alınmış olabilir modem içimdeki ses öyle diyor tivibu ile teknik ekip arasında fark var tivibu ip tv portunu ayarlar sorun varsa bildirir teknik ekip hız ve kesilme sorununu ayarlarModemle veya telefon prizinde sorun olduğunu sanmıyorum. Tivibudan gelen arkadaş kontrol etti, Türk Telekom'a haber verdi ama bir problem yaşandı sorunumuzu çözüldü sandılar.
sizin yerinizde olsam online işlem merkezinden iptal başvurusu yapardım neden kısmına hız sorununu işaretlerdim birde en son hız testi tarif saat gözükçek şekilde ttnet in ve türktelekom ait olan hız testi sayfalarından 5-10 dk ara ile hız testi yapardım iptal başvurusunu yollardım btk sikayet var donanım haber ttnet destek destek@ttmail.com ve ttnet bize ulaşın kısmından sorunumu bildirirdim ve ayrıca 4440375 ve bulunduğum santrale gidip dilekçe veriridim kendi el yazımlaMüşteri hizmetlerini aradım hızımı 16Mbit yapmak istiyorum dedim. Alt yapı probleminiz var dedi, hızım şuan 1Mbit bile değil, AKK denen saçmalığa yakalanmışım. Türk Telekom müdürlüğüne gidin dilekçe verin ilgilenirler dedi. Öyle yapacağız başka çare kalmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.