Evimizi su bastı

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Var mı? Sizin de böyle evi su basma anınız? Açık konuşmak gerekirse babam ve bina yöneticisi sağ olsun su yayılmadan durduruldu ve boru işini hallettik. Bir annem mutfağı temizleyecek bir de çekmeceler değişecek. Ben de duvarları sildim. Çekmece ve duvar işi patlayan borunun sıcak su borusu olması yüzünden.

Var mı? Sizin de böyle evi su basma anınız? Açık konuşmak gerekirse babam ve bina yöneticisi sağ olsun su yayılmadan durduruldu ve boru işini hallettik. Bir annem mutfağı temizleyecek bir de çekmeceler değişecek. Ben de duvarları sildim. Çekmece ve duvar işi patlayan borunun sıcak su borusu olması yüzünden.

Evinizde sulu süpürge varsa onu susuz çalıştırıp suları çekebilrisiniz. Dikkat edin ama, yakmayın makineyi.

Evinizde sulu süpürge varsa onu susuz çalıştırıp suları çekebilrisiniz. Dikkat edin ama, yakmayın makineyi.
Hocam su basma işini hallettik ben başkası da yaşamış mı öğrenmek için ve paylaşmak istediğim için açtım konuyu.

Hocam su basma işini hallettik ben başkası da yaşamış mı öğrenmek için ve paylaşmak istediğim için açtım konuyu.

Ben yaşadım. Bayağı zor bir süreçti o benim için.

Ev böyle mi görünüyordu merak ettim. 😀 @hawtsauce

Ekran görüntüsü 2022-05-11 181100.png

Hiç unutmam 2017 yazın ben futboldan elimi kırmışım bir de evimizde zeminin aşağısında 1.50 metre su bastı dış kapı dolmuş çıkamıyoruz gittik pencereden tırmanarak dışarı çıktık çok kötüydü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı