Evin altındaki konfeksiyondan yüksek makine sesleri geliyor

Tanrısal Su

Kilopat
Katılım
2 Ocak 2015
Mesajlar
107
Merhabalar, son günlerde canımı çok feci bir şekilde sıkan bir konu hakkında sizden "tavsiye" almak istiyorum. Bizim alt katta bir konfeksiyon var ve oradan çok makine sesleri geliyor bende gün boyu evdeyim ve bu seslerden çok rahatsız oluyorum. Belediyeye şikayet ettim bundan önceki tekstili kapattılar bunları da şikayet edersem yine kapanacak ama bundan dolayı da ailemle tartışıyorum milletin ekmeği ile oynama, başına bela alırsın gibi şeyler diyorlar ne yapmamı önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim annem terzi ve makineler gürültü çıkarıyor. Bu işin adabı şudur; eğer sen taşındıktan sonra açılmışsa, dükkanın üst ve alt dairelerinden izin alınır. Eğer sen onlardan sonra taşınmış isen bile bile taşındığın için şikayetçi olsan bile bir şey yapılamaz.
 
Hayır biz binaya ilk taşınanlardayız. Bu teksti açılalı 1-2 ay oldu. Kapanan tekstil sahibi dışarı çıkıp küfür etmişti o şikayet edeni bulacağım vs diye. Bundan dolayı biraz düşünceliyim. Bunları da şikayet edeceğim ama ailem ile tartışıyorum bu seslerde beni sinir ediyor kafayı yiyeceğim.
Ek olarak kapanan tekstile yüklü miktarda para cezası da kesmişlerdi, söylemiyorum şimdi belli olmasın diye miktarını.
İstanbul mu ?
Başka birinin senin hakkına girmesi şöyle düşün;
Sabah işe gitmişsin akşam eve geliyosun yorulmuşsun yemek yiyip dinlenmen lazım ve onlar ses ile seni rahatsız ediyor sence bu adil mi?
Evet İstanbul
 

Geri
Yukarı