Evin her yerinde nasıl eşit internet alınır?

BurakBerkay

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG Strix RX 570 8GB R3 3100 8X8 DUAL RAM
PC-HOCASI-GG1
Merhaba, hayırlı ramazanlar. Evimde 1000 Mbps internet var fakat benim odama internet çekmiyor. 3 sene önce aldığım Xiaomi Mi Extended Pro'yu odama yakın olan yatak odasına taktım fakat yine de aldığım hız 3 Mbps. Bilgisayara kablo gidiyor, onda sıkıntım yok fakat Wi-Fi sinyalini çok kısıtlı kullanıyorum, mobil tarifemi kullanmak zorunda kalıyorum. Kablosuz bir şekilde bunu nasıl sağlayabilirim?

Bilgisayara takılabilecek bir Access Point gibi bir aparat var mı acaba?

Wi-Fi adaptörüm yok, kasa olduğu için. Kullanmadığım bir modem var, işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi'de her türlü kesintiler olacaktır.

Bu video belki işinizi görebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, hayırlı ramazanlar. Evimde 1000 Mbps internet var fakat benim odama internet çekmiyor. 3 sene önce aldığım Xiaomi Mi Extended Pro'yu odama yakın olan yatak odasına taktım fakat yine de aldığım hız 3 Mbps. Bilgisayara kablo gidiyor, onda sıkıntım yok fakat Wi-Fi sinyalini çok kısıtlı kullanıyorum, mobil tarifemi kullanmak zorunda kalıyorum. Kablosuz bir şekilde bunu nasıl sağlayabilirim?

Wi-Fi adaptörüm yok, kasa olduğu için. Kullanmadığım bir modem var, işimi görür mü?
Kullanmadığınız modemde anten var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Muhtemelen elinizde stok modem var, bunu daha güçlü bir modem ile değiştirirseniz sorun çözülür. Veya bilgisayar için ise Ethernet kablosu alın.

Wi-Fi'de her türlü kesintiler olacaktır.

Bu video belki işinizi görebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinti olur illaki, 1000 Mbps varken 3 Mbps almak ayrı bir sıkıntı zaten.

Muhtemelen elinizde stok modem var bunu daha güçlü bir modem ile değiştirirseniz sorun çözülür. Veya bilgisayar için ise Ethernet kablosu alın.
Modem internet sağlayıcısının kendi verdiği modem değiştiremem

kullanmadığınız modemde anten varmı
Zte zxhn h267a v2 var anteni yok

TP-Link Deco X50 tavsiye ederim, kendim de kullanıyorum, çok iyi ürün. Gereksiz pahalı ürünlere para harcamaya gerek yok. Bu uygun fiyatlı; Amazon.com.tr

Xiaomi 4C diye bir ürün buldum işimi görür mü sizce.

Kesinti olur illaki, 1000 Mbps varken 3 Mbps almak ayrı bir sıkıntı zaten.

Modem internet sağlayıcısının kendi verdiği modem değiştiremem

Zte zxhn h267a v2 var anteni yok

Xiaomi 4C diye bir ürün buldum işimi görür mü sizce.
Xiaomi 4C ile en iyi ihtimal 100mbps falan alırsınız, daha az değilse.

TP-Link gibi network odaklı firmaların ürünlerine bakmanızı öneririm.

Xiaomi 4C ile en iyi ihtimal 100Mbps falan alırsınız, daha az değilse.

Önerebileceğiniz kablosuz o tarz uygun fiyatlı bir ürün var mı?

Önerebileceğiniz kablosuz o tarz uygun fiyatlı bir ürün var mı?
500-600 TL civarında.

Xiaomi 4C ile en iyi ihtimal 100Mbps falan alırsınız, daha az değilse.

Amazon.com.tr bunu bilgisayara taksam erişim noktası paylaşsam işimi görür mü?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı