Evinize hiç hırsız girdi mi?

Evinize hiç hırsız girdi mi?

• Evet

Oy: 24 12,4%
  • Hayır

Oy: 169 87,6%

• Oy verenlerin toplamı
    193
Namık Kemal.

Bizim binaya da bir eleman bomboş girip 1 koca torba ayakkabı ile çıkmıştı, kamera falan var binada da yüzü tanımlanamıyor maalesef, binaya ilk hırsız girdiği zaman, evde (bizim ev değil) çalınabilecek hiçbir şey bulamayıp balkonda, evdeki çerezlerden falan yemişler, karşı komşu görüp ihbar etmişti.

Tuhaf bir anımı anlatayım. Benim evimin tam karşısında cami var. Evden çıktım, cumaya gittim. Telefonumu unuttuğumu fark ettim, eve döndüm. Eve döndüğümde camiye giderken yerinde olan çok sevdiğim ayakkabılarım yoktu. 15 saniyede ayakkabı çaldırdım bildiğin.

Bir kere evimize giren hırsız ikinci kez girmeye kalkınca bana yakalandı gece yarısı. Çıkan arbede de kırılan kapı camını kendine sapladı ve bacağının atardamarını kesti. Üstüne gidip, benim sapladığım ifadesini verdi. 50 dosyadan sabıkası bulunmasından ötürü Kadir İnanır'dı sadece tabii ki. Üstünden 8 yıl falan geçti, hala temyize gidip duruyor. Arada ifade vermem gerekiyor. Boğazına girseydi keşke cam karaktersizin.

O günden beri geceleri düzgün uyuyamıyorum. Umarım başınıza böyle bir şey hiçbir zaman denk gelmez. Zorla adamı katil ederler.

Ben korkmaya başladım, konu takibini bırakıyorum.

Girmedi. Fakat böyle bir girişimde bulunacak kişi amatör MMA dövüşçüsü olduğumu bilse girmekte istemez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…