Evinin hemen yanında hangisi olsun istersin?

• Katedral

• Cami

• Havalimanı

• Kilise

• Büyük eğlence merkezi ve AVM

• Aktif yanardağ

• Yumuşak toprak zeminli uçurum

• Ağaç

• Uzak diyarlardan gelen her gün ateş dansı yapan kabile

• Poligon veya Cemevi

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Evinizin hemen yanında, yakınınızda hangisinin olmasını isterdiniz?

ANKETTE 2 SEÇİM YAPABİLİRSİNİZ.
Cami, Büyük eğlence merkezi ve AVM olsun isterim. Diğerleri trol olmuş sanki. Ağaç zaten var. Ümraniye'nin göbeğinde evin 4 tarafı ağaç 😂

Ateistim ama yine de dini inanclarin eglence malzemesi yapilmasina da hosgorulu degilim. Amac gercekten buysa cok sacma olmus, silinmesi gereken bir konu. 😡
Kardeşim ne atar yaptın ya. Harbiden helal olsun nerden nereyeee...
Yani tamam Technopat ciddi bir platform da böyle her açılan konununda içini dışını incelemeye gerek yok. Ha gerçekten saçma olanlar var.
Ama bunun amacı saçma olması. Adam seçeneklere yanardağ koymuş sen burda dinden bahsediyorsun. Eğer adam müslümansa gider kılar namazını. Konu sahibide bunun için koymuştur. Ve adamın dini alanları eğlence merkesi yapmıyor. Bu kadar takılmaya ne gerek var anlamadım.
Sanırsın aşırı resmi bir ortamdayız...
Sanirim uyelerin dini inanclarini ogrenmek icin yapilmis bir anket. Bizim icin secenek koymamislar. Ben de ateistim, batil inancim yok. Agac iyidir ama. Kalanlarin bazilari gereksiz zaten, hepsi de cok gurultulu. Bu arada yanardagin dibinde oturmak icin akli dengenin tamamen kaybolmus olmasi gerek. 🙄
Ve dinini öğrenmek için yapılmış bir ankete benziyor mu? Lütfen cami dışındakileri oku.
Ve zaten yanardağı seçince gerçekten yanardağın yanında oturmayacağız. Hayal gücü bu yüzden var işte. Düşünmek için.
Yani adamda ciddiyet%1M ama eğlence %-1M.
Bak şimdi bunada yorum yapar yüzde 1 milyon mu var diye. Kardeşim yorum yaparsan git yüzü 1 milyona böl bişey bulursun...
Bu kadar ciddi olarak sadece insanları cringe ediyorsun o kadar.
Ki zaten Türkiye'de aktif yanardağı da yok.

Son düzenleme:
Dini yapıların seçenek olarak sunulması çok saçma olmuş. Nehir, ağaç veya çiftlik olabilir. Şehirden uzak bir şey olması yeterli. Lokanta veya dürümcü tarzı diyenlerin yorumları da çok saçma olmuş. Gidin birkaç yemek pişirmeyi öğrenin. Birisi size yemek hazırlamasa açlıktan öleceksiniz demek ki.

Dini kurum/kuruluşlar olmasın, odamın dibine cami minaresi geliyordu her gece o bozuk hoparlör sesine uyanmak..... Anlayamazsınız.... Evimin dibinde Cafe Nero ya da Starbucks olsun isterdim. Yazları buzlu, kışları sıcak espresso güzel olurdu. Hoş bisikletle 20dk gidiş geliş mesafesinde Starbucks var ama insan dibinde istiyor :D

K
Kardeşim ne atar yaptın ya. Harbiden helal olsun nerden nereyeee...
Yani tamam Technopat ciddi bir platform da böyle her açılan konununda içini dışını incelemeye gerek yok. Ha gerçekten saçma olanlar var.
Ama bunun amacı saçma olması. Adam seçeneklere yanardağ koymuş sen burda dinden bahsediyorsun. Eğer adam müslümansa gider kılar namazını. Konu sahibide bunun için koymuştur. Ve adamın dini alanları eğlence merkesi yapmıyor. Bu kadar takılmaya ne gerek var anlamadım.
Sanırsın aşırı resmi bir ortamdayız...

Ve dinini öğrenmek için yapılmış bir ankete benziyor mu? Lütfen cami dışındakileri oku.
Ve zaten yanardağı seçince gerçekten yanardağın yanında oturmayacağız. Hayal gücü bu yüzden var işte. Düşünmek için.
Yani adamda ciddiyet%1M ama eğlence %-1M.
Bak şimdi bunada yorum yapar yüzde 1 milyon mu var diye. Kardeşim yorum yaparsan git yüzü 1 milyona böl bişey bulursun...
Bu kadar ciddi olarak sadece insanları cringe ediyorsun o kadar.
Ki zaten Türkiye'de aktif yanardağı da yok.
Kendi bir mesajinda yazdi zaten eglence amacli actim diye. Sen dinden bahsediyorsun diyorsun da adamin koydugu seceneklerini yarisi dinler ile ilgili ve eglence olsun diye actim diyor. Akil mantik disi bir durum. neyse siz eglenmenize devam edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı