3000 TL'ye monitör dahil, kaliteli ''markalarla'' çok güzel bir sistem toplamış İtopya. 1500 TL'ye verse yine almam bu benim görüşüm. Ulaşılamayan, satış sonrası problemlerde destek alamayacağım bir firmayı zengin yapmam.Asla değmez. Şu sistemi önerebilirim. Hem daha ucuz hem daha iyi hem de monitör dahil.
DA-MD1/AMD Ryzen 5 1600/ASUS DUAL RX580 OC 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-MD1/AMD Ryzen 5 1600/ASUS DUAL RX580 OC 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-MD1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Anladım tesekkur ederim tavsiyeleriniz için daha 15 dk oldu üye oldum. Çok güzel bir site.Ayrı ayrı toplarsan hem daha uyguna toplarsın, hem de daha iyi kalitede olur.
Kasa ve monitör ihtiyacınız varsa yukarıda önerdiğim sistemi almanızı tavsiye ederim. Tek tek toplamaktan çok daha uyguna geliyor ve kaliteli parçalar kullanılıyor.Anladım dediğiniz gibi yapacağım teşekkü ederim.
Hazır sistemler iyi olur mu yoksa monitör kasa falan ayrı ayrı mı almalıyım?
Değmez kardeşim biraz dahada artırıp bunu alın. Teknobiyotik P1 Killer 2019'un En İyi Sistemi! AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
Kasa ve monitör ihtiyacınız varsa yukarıda önerdiğim sistemi almanızı tavsiye ederim. Tek tek toplamaktan çok daha uyguna geliyor ve kaliteli parçalar kullanılıyor.
Duruma göre kampanyalarla hazır sistemler de iyidir bazı indirimlerle de tek tek toplamak ucuza gelir. Genelde tek tek toplamak daha pahalı olur ama![]()
Malesef oyle imkanım yok suan sadece arastırıyom daha almama 2 ay fln var.Bu hafta sonu toplama imkanınız varsa tek tek toplayabileceğiniz en uygun firma Vatan olur. Bu hafta sonuna özel yüzde 18 KDV indirimi yapmışlar.
Tm teşekkur ederim.O zaman 2 ay sonra Hepsiburada ve Vatan sitelerinde KDV indirimi kovalayabilirsin. 2-3 ayda bir yapıyorlar genelde. İnceHesap Gaming gecesi de çok uyguna gelebiliyor. Alma zamanı gelince bu tarz indirimleri kovalayın.
Bu adamlar 2.100.000 kâr etmiyor farkındaysanız. Zaten RX 580 sadece 1000₺'ye satılıyor. Ryzen 5 1600'de 600₺. Monitör de olduğunu düşünürsek fiyat çok iyi. Bütçesi düşük olan birisi için alınabilir, para kolay kazanılmıyor. Kazanmadığın için bilmezsin muhtemelen.3000 TL'ye monitör dahil, kaliteli ''markalarla'' çok güzel bir sistem toplamış İtopya. 1500 TL'ye verse yine almam bu benim görüşüm. Ulaşılamayan, satış sonrası problemlerde destek alamayacağım bir firmayı zengin yapmam.
Not: İnşallah R5 1600'ler B2'dir.
Edit: B2 versiyonmuş.
Edit 2: Stok 700 adetmiş. 700 x 3000 = 2.100.000 ₺ güzel para.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.