Evkur hazır sistemleri

Siz onu boş verin bugün biriyle kavga ettim sistem topladım ben biri daha toplamıştı Discord sunucusundan tanıdığım biri siparişini vermişti İncehesap'tan toplamış 4.500 TL vererek ve içinde AMD Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 olan bir sistem toplamış anlamıyorda sistemin o kada para etmeyeceğini bana diyor ki bundan daha iyi sistem toplarsan sana PC mi vereceğim attım benim 3.500'e topladığım AMD Ryzen 5 1600 AF ve RX 570 8 GB versiyonunu saçma saçma konuşuyor diyor GTX 1050(4 GB) RX 570 (8 GB)dan daha iyi falan diyor.

Bırak beter olsun 1-2 yıla ağlar durur forum forum gezer konu açar biz de güler geçeriz.

Evkur’un olayı o zaten. Piyasaya göre pahalıya satıp taksit olanaklarını arttırırlar. Zamanında e250 tarzı kaydırmalı bir telefonun piyasası 250 lirayken Evkur’da 800 lira civarıydı ama 32 taksite bölüyorlardı. Taksitler de senet karşılığıydı.
Aile bireylerime anlatamadığım durum. Kredilerle aramız bozuk diye buradan alışveriş yapıyorlar genelde bizimkiler.
Kimse Evkur ve tarzı yerlerden bir şey satın almasın, verdiği paraya yazık olur.

Aile bireylerime anlatamadığım durum. Kredilerle aramız bozuk diye buradan alışveriş yapıyorlar genelde bizimkiler.
Kimse Evkur ve tarzı yerlerden bir şey satın almasın, verdiği paraya yazık olur.

Aynı durumu bende yaşıyorum nasıl ikna edeceğim ailemi 16 bin TL olan 7 yıllık PC'yi 2'ye katlayip 32 bin TL'ye satıyorlar yazık günah ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı