Evkurdan aldığım PC onaylanır mı?

Acatay

Hectopat
Perşembe günü almış olduğum bilgisayar ve monitörün onaylanmasını bekliyorum. Pazartesi günü belli olacakmış. Neden Evkur'dan aldın vs. diyeceksiniz ama ben başka elden taksit yapan bir yer bulamadım. Son çare Evkur'dan aşağıya linkini bıraktığım ürünleri aldım 2 yıl ödemeli. 2K 2.5k faiz koyuyorlar şaka gibi gerçekten. Sizce onaylanır mı onaylanması gerekiyormuş. Babamın işini vs sordular. Babam şu anda işsiz buraya yeni taşındığımız için. Bilgisi olanlar yazabilir mi sabırsızlıktan çatlıyorum.

PC: DarkFlash Aquarius Ryzen5-2600 3.4Hz İşlemci 8GB RAM 480GB Ssd RX580 4GB Ekran Kartı FreeDos İşletim Sistemli Gaming Bilgisayar

Monitör: Lg 24MK400H-B 23.5" 1ms Full HD Freesync Led Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Abim 2-3 yıl önce 3500'e GT 730, 8 GB RAM, A10-9700 ofis bilgisayarı almıştı. Ahh abim ahh naptın, o paraya çok daha iyi bir bilgisayar toplanırdı o zamanlar. Bilgisayar halen çalışıyor ama sadece LoL ve Valorant oynatıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı