Evkur'dan bilgisayar almak

RAM 8 grafik kartı 4 GB az değil mi bu laptopun.

Liquit metal diye bir şey varmış 55 derece kullanıyormuş arkadaşım laptopunu ondan duydum sorayım dedim. Yeni laptoplar öyleymiş diyor.

Bu tahminen ondan değildir normal termal macun vardır. Laptop daha doğru bir tercih ekran kartı kaç watt yani performansı ne olur tam bilemiyorum ama en kötü o kasadakine yakın çıkar, belki biraz daha yüksek bile çıkabilir fazla test videoları izleyemedim ikisnin kıyaslanadığ fazla video bulamadım. Ama en kötü laptopta DLSS var, portatiflik var klavye ekran var. Seni birkaç yıl götürür yıllar sonra masaüstü bir PC aldığında bile lapotpu alırsın kuacağına salona, yatağına uzanırsın foruma girer, YouTube girersin.

Oyunlar için çok küçük değil mi 15 ya ona takıldım benim düşüncemde 30 falan alırım diye düşünüyordum monitörü.

RAM 8 grafik kartı 4 GB az değil mi bu laptopun.

4gb VRAM evet maalesef az Mobile 3050'nin kusuru da bu, 8 GB RAM eğer tek kanalsa biraz araştırma yaptıktan sonra aynı RAM'den bir tane daha alıp yanına eklersen hem 16 GB RAM hem de çift kanal performans artışı ama daha önemlisi stabilitesine sahip olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…