Evkur'dan bilgisayar almak

Diyorlar ya kredi çeksin ona para verceğine çöpe atın parayı diye bir sorayım bakayım kredi falan olmuyor mu ona göre buraya yazıcağım.

Çok değil 11 bin lira da olur o 11 bin liraya attığım PC çok iyi bir fiyat performans ürünü.

Çok değil 11 bin lira da olur o 11 bin liraya attığım PC çok iyi bir fiyat performans ürünü.
13.400 bu var r5 5500 - rx6600 bu da iyi, 15 bine bu var r5 5500 - rx 6650xt bunlar hep güzel sistemler

bak bu video test videosuna, 11 bin liraya alacağın sistem daha performanslı, daha güçlü

11 bin liralık 13100f - a750 sistem bu ödeme imkanlarını inceleyin

Son düzenleme:

13.400 bu var r5 5500 - rx6600 bu da iyi, 15 bine bu var r5 5500 - rx 6650xt bunlar hep güzel sistemler.

Bak bu video test videosuna, 11 bin liraya alacağın sistem daha performanslı, daha güçlü.

11 bin liralık 13100f - a750 sistem bu ödeme imkanlarını inceleyin.

Olmuyormuş hiç limit falan neyse onlar yokmuş mecbur senetle olan bir yerden alıcağız.

Ben sana bir öneride bulunayım bence hiç PC işine bulaşma yaşın ilerledikçe iş güç sahibi olunca kendin topla. Dediğimi yanlış anlama ama ebeveynler maalesef kalın kafalıdır bir şeye inat ettiklerinde keçi kesilirler ve dediklerinden caymazlar nereden biliyorum, kendi babamdan biliyorum, eskiden bende masaüstü toplamak istedim izin vermedi alamam dedi, 10 sene dandik HP laptop kullandım mecbur, şimdi 26 yaşındayım kendi sistemimi istediğim gibi topladım kafam rahat, o yüzden boşuna dil dökme babana.

Ben sana bir öneride bulunayım bence hiç PC işine bulaşma yaşın ilerledikçe iş güç sahibi olunca kendin topla. Dediğimi yanlış anlama ama ebeveynler maalesef kalın kafalıdır bir şeye inat ettiklerinde keçi kesilirler ve dediklerinden caymazlar nereden biliyorum, kendi babamdan biliyorum, eskiden bende masaüstü toplamak istedim izin vermedi alamam dedi, 10 sene dandik HP laptop kullandım mecbur, şimdi 26 yaşındayım kendi sistemimi istediğim gibi topladım kafam rahat, o yüzden boşuna dil dökme babana.

Yapabileceği bir şey yok ki limit yok diyorsa yok yani yapabileceği bir şey yok adamında.

Evkur ile alışveriş yapmamanızı önerenler bilinçliler ancak laptop alırsanız Evkur ile kasadan çok daha fazla memnun olacağınıza eminim. Anlaşmayı 12 ay ile tercih etmeyin çünkü 37k çok fazla ama sizin durumunuzu bilemediğimden alamamanıza saygı duyarım şu an 32K parayı bile 6 aylık senet ile bir baba olsam çocuğuma basmaya açıkçası korkardım.

Evkur ile alışveriş yapmamanızı önerenler bilinçliler ancak laptop alırsanız Evkur ile kasadan çok daha fazla memnun olacağınıza eminim. Anlaşmayı 12 ay ile tercih etmeyin çünkü 37k çok fazla ama sizin durumunuzu bilemediğimden alamamanıza saygı duyarım şu an 32K parayı bile 6 aylık senet ile bir baba olsam çocuğuma basmaya açıkçası korkardım.

Ben baba olsam çocuğumu 5 yıldır bilgisayar gibi bir şey için kandırmazdım.

1sn bekle senetle alınan birkaç ürün atayim.

Reis bulamadın herhalde bende baktımda yok yani çok pahalı hep.

Son düzenleme:
Ben baba olsam çocuğumu 5 yıldır bilgisayar gibi bir şey için kandırmazdım.

Reis bulamadın herhalde bende baktımda yok yani çok pahalı hep.
1sn bir kaç şey buldum maalesef hepsi çok pahalı ama en avantajlısı hangisi onu tespit etmeye çalışıyorum. Ama tahminen senin attığın en ilk mesajdaki sistemden daha iyiler, ama benzer fiyattalar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı