Evkur'dan bilgisayar tavsiyesi

Bu sistemi mi öneriyorsun ve bilgi verirmisin yani örneğin csgo da felan kaç fps alırım oynatırmı çoğu oyunu felan

o siteler nedir bilmiyordum çünki söylermisin
Konu başında söylemiştim ama tekrardan söyleyeyim. Sinerji ve Teknobiyotik.

Bu sistemi mi öneriyorsun ve bilgi verirmisin yani örneğin csgo da felan kaç fps alırım oynatırmı çoğu oyunu felan

o siteler nedir bilmiyordum çünki söylermisin
CS:GO'yu iyi oynatır ama o fiyatta verilir mi hiç?

Hocam vatan vb. yerlerde vade farksız kredi veriyorlar. Oralara gidip bir şansını denemeni tavsiye ederim. Kredi çıkarsa 12 ay taksitle sağlam bir bilgisayar alırsın.

Hocam vatan vb. yerlerde vade farksız kredi veriyorlar. Oralara gidip bir şansını denemeni tavsiye ederim. Kredi çıkarsa 12 ay taksitle sağlam bir bilgisayar alırsın.
Aynen öyle. Bir ara Deniz Bank ile faizsiz kredi veriyorlardı.

CS:GO'da 250 FPS alırsın diğer oynayacağın oyunlar neler?
fortnite vs. ya sabit oyunlar oynamıyorum mesela twitchde pqueen diye bir yayıncı var biliyosundur belki onun sisteminide sevdim onunki nasıl bir sistem biliyormusun
CS:GO'da 250 FPS alırsın diğer oynayacağın oyunlar neler?
ve dediğim gibi sabit oynuyacağım oyun yok ama çoğu oyunu oynuyacam fortnite gta 5 pubg felan

Bu durumunuz eşittir Vatan Computer, Topkapı firmanısı tercih edin derim.
Peşin fiyatına 0 faiz olarak karta taksitlendirme yapılabiliyor.
5500 olan sistem 7k fiyatı bulmuş.
Ne gerek var?
İstanbuldaysanız yolunuzu düşürün ve;

Vatan Bilgisayardan 5000TL sistem toplama olarak değiştirin derim.

2080 Super.
X570 Aorus Pro.
Ryzen 7 3700X.
2x8 3200 MHz RAM.
Gigabyte G750H PSU.
Gigabyte Aorus 500 GB Aorus NVMe gen. 4 M.2 SSD.

2080 Super.
X570 Aorus Pro.
Ryzen 7 3700X.
2x8 3200 MHz RAM.
Gigabyte G750H PSU.
Gigabyte Aorus 500 GB Aorus NVMe gen. 4 M.2 SSD.
sanırım çok pahalı bi sistem sen csgoda 250 fps alırsın diyince aklıma gelmişti pqueende 250 300 alıyor ondan dedim
Bursadada var bir uğruyacam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…