hakan.klcarslan
Hectopat
Daha fazla
Hepsi birbirinden kötü.pardon yazdım
Hepsi birbirinden kötü.pardon yazdım
oyun ama durumum yok yoksa arkadaşlarım önerdi git şurdan al burdan al diye fakat durumum olmadığı için taksit ile alıcam evkur şart anlıyacağınBütçe nedir? Amacınız iş mi oyun mu?
evkurt şart bana ordan en azından ortalama bi sistem bakıp atarmısın reisHepsi birbirinden kötü.
evkurt şart bana ordan en azından ortalama bi sistem bakıp atarmısın reisHepsi birbirinden kötü.
4000 5000 tl linkleri koydum bu arada1- Link yok.
2- Evkur'dan bilgisayar alınmaz.
3- Bütçeniz nedir?
Bütçe?oyun ama durumum yok yoksa arkadaşlarım önerdi git şurdan al burdan al diye fakat durumum olmadığı için taksit ile alıcam evkur şart anlıyacağın
evkurt şart bana ordan en azından ortalama bi sistem bakıp atarmısın reis
4000 5000Bütçe?
5.500'lük sistem taksitle 7.000 TL oluyor.Evkur ve benzeri yerlerde vade farkı çok yüksek oluyor, tavsiye etmem.
Evkur diye niye tutturuyorsunuz anlamıyorum. Taksitli yapan siteler var. Siz bilirsiniz yine de.4000 5000
Bu sistemi mi öneriyorsun ve bilgi verirmisin yani örneğin csgo da felan kaç fps alırım oynatırmı çoğu oyunu felanEVKUR
Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.www.evkur.com.tr
o siteler nedir bilmiyordum çünki söylermisinEvkur diye niye tutturuyorsunuz anlamıyorum. Taksitli yapan siteler var. Siz bilirsiniz yine de.
CS:GO'da 250 FPS alırsın diğer oynayacağın oyunlar neler?Bu sistemi mi öneriyorsun ve bilgi verirmisin yani örneğin csgo da felan kaç fps alırım oynatırmı çoğu oyunu felan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.