Evkur'dan taksitle telefon alınır mı?

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Arkadaşım taksitle Evkur'dan telefon almış. Sözleşmeye imza attığını söylüyor. Bugün bana yazdı ve internette yazılan yorumların, gözünü korkuttuğunu söyledi. Evkur'dan taksitle telefon alan var mı? Taksitle telefon alınır mı? Bana sordu da ben de bilemedim, buradan konusunu açayım dedim.

Kazık fiyat - ödeme konusunda çok sıkı olmaları da bir sorun mesela ödemesini bir gün bile geçirirsen direkt işlem başlatan şubeleri var. 3 gün ödeme yapmadığı için tanıdığıma ya gecikme faizi yada işlem başlatalım demişti ve o faiz hiçte düşük değildi. 100 TL'de 20-25 TL gibi düşünülebilir.

Geçmişten beri Evkur'dan uzak dururum bırak ürün almayı şubelerine bile adım atmam.

Arkadaşım taksitle Evkur'dan telefon almış. Sözleşmeye imza attığını söylüyor. Bugün bana yazdı ve internette yazılan yorumların, gözünü korkuttuğunu söyledi. Evkur'dan taksitle telefon alan var mı? Taksitle telefon alınır mı? Bana sordu da ben de bilemedim, buradan konusunu açayım dedim.

Almış zaten yukarıdaki arkadaşın dediği şeylere aynen katılıyorum artık hayırlı olsun demek düşer.

Evkur'dan uzak durun pişman olursunuz kazık fiyat ve eziyet çektirirler size taksit de.

Taksit konusunda aşırı sıkıntılı bir yer korkulur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı