Evkur'dan telefon alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Samsung Galaxy A52 almayı düşünüyorum. Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi yerlerde 4.199 TL. Evkur'da ise 3.849 TL'ye satılıyor ve garantisinin yine Samsung Türkiye garantisi olduğu yazıyor. Evkur'dan telefon alan oldu mu acaba? Alınır mı?

Taksitli şekilde almak mantıksız ama peşin fiyatına diğer mağazalardan ucuz olduğu için alınabilir sıkıntı olmaz.

Ucuzsa neden alınmasın gayet alınır ama taksitli işe girmeyin peşin alın.
Peşin alıcam hocam ben de yeni çıkmasına rağmen fiyatı epey uygun olması şaşırttı ve etrafımdaki kişiler genelde evkur pahalı satardı falan diyince bi şaşırdım açıkcası :D 3.849 TL fiyat bence çok iyi, şimdi mağazalar kapalı olduğu için internet satışına döndüler. Sizce bu fiyatlara iner mi Mediamarkt, Vatan Bilgisayar gibi yerler? Beklenir mi ya da hiç beklemeden al geç mi dersiniz? Tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

Peşin alacağım hocam ben de yeni çıkmasına rağmen fiyatı epey uygun olması şaşırttı ve etrafımdaki kişiler genelde evkur pahalı satardı falan deyince bir şaşırdım açıkcası :D 3.849 TL fiyat bence çok iyi, şimdi mağazalar kapalı olduğu için internet satışına döndüler. Sizce bu fiyatlara iner mi MediaMarkt, Vatan Bilgisayar gibi yerler? Beklenir mi ya da hiç beklemeden al geç mi dersiniz? Tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

Alın hocam yasal bilinmiş bir yer sonuçta peşin aliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı