Evkur'dan yapılan alışveriş onaylanır mı?

zayksoN

Hectopat
Yaklaşık 2 gün önce Evkur'dan bilgisayar aldım. Aylık gelir 2000 TL. Yani gözüken o toplam 4000 TL gelirimiz var. Dedemin üzerine alacağız, emekli olduğu için kefil de istemiyorlarmış. Linçlemeyin lütfen, elden taksit olduğu için buradan aldık toplam 12 bin TL tuttu her şeyiyle. Onaylanır mı?

1065 TL toplam.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir bilgisayarımın olması en büyük hayalim sanırım, gelir yetersizliği deyip geçiştirmelerinden korkuyorum. Daha önce Evkur'dan yapılan alışverişlerin hepsinin taksitini dedem gününde ödemiş, umarım sorun yaratmazlar da izin verirler. Sizin fikriniz nedir? Onay gelir mi sizce?
Onaylanır bence.

Onaylanır hocam. Emekli olduğu için sıkıntı çıkmaz. Bazen insan mecbur kalıyor. Ben de bir zamanlar alışveriş yapmak durumunda kaldım. Hayırlı olsun.

Onaylanır hocam. Emekli olduğu için sıkıntı çıkmaz. Bazen insan mecbur kalıyor. Ben de bir zamanlar alışveriş yapmak durumunda kaldım. Hayırlı olsun.

Hocam rahatsız ediyorum ama.

Durumu özetliyeyim sen bana onaylanıp onaylanmayacağı söyle bana, söyledin ama içim raha etsin istiyorum :D.

Toplam tutar 12 bin TL.
Aylık ödenmesi gereken para 1065 TL.
(12 ay taksit)
Alan kişi emekli.
Emekli maaşı 2000TL.
20 bin TL banka borcu var ve her ay ödeniyor.

Daha önce evkurdan aldığı tüm şeylerin taksitini günü gününe ödemiş.

Durumu daha açık anlattım şu an fikrin nedir?

Bence onaylanır hocam. Sizin daha önce alışverişiniz de var. Emekli zaten.

Yaklaşık 2 gün önce Evkur'dan bilgisayar aldım. Aylık gelir 2000 TL. Yani gözüken o toplam 4000 TL gelirimiz var. Dedemin üzerine alacağız, emekli olduğu için kefil de istemiyorlarmış. Linçlemeyin lütfen, elden taksit olduğu için buradan aldık toplam 12 bin TL tuttu her şeyiyle. Onaylanır mı?

1065 TL toplam.

Emekli olması onaylanacağı anlamına gelmiyor, benzer bir yerde çalışmış birisi olarak araştırma yapılacak vermiş olduğu adres sorgusu yapılacak yakınında bakkal vb. yerler var ise onlara sorulur komşularına sorulur. Son kararı araştırma yapan arkadaş verir.

Emekli olması onaylanacağı anlamına gelmiyor, benzer bir yerde çalışmış birisi olarak araştırma yapılacak vermiş olduğu adres sorgusu yapılacak yakınında bakkal vb. yerler var ise onlara sorulur komşularına sorulur. Son kararı araştırma yapan arkadaş verir.

Bugün adres teyit yapıldı ne zamana bir şey söylerler?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı