Evlatlarını hizmetçi gibi gören ebeveynler

O adamın akşam yediğin yemeği getirdiğinin farkındasındır umarım.
Çok mu zor senden istedikleri şeyler? Nankör olma. O insanların sayesinde bu yaşa geldin.
Sen daha bebekken altını pislettiğinde de altını değiştirdiler ama gece geç vakitlerde.
Doğurmasalardı. Bakacaklar doğurdularsa. Kimse kusura bakmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğurmasalardı. Bakacaklar doğurdularsa. Kimse kusura bakmasın.
Yoo, hiç de öyle değil. Kaç tane çocuk korunmasız ilişkinin kurbanı oluyor haberin var mı? Devlet bana verebilirsin, ben bakarım diyorum. Doğurduğun çocuğa bakma, büyütme, yedirme, okutma gibi bir derdin yok yani. Her anne doğurmakla kutsallığa erişemiyor, kutsallık burada işte.

Ama bu arkadaşın yediği önünde yemediğinin arkasında olduğuna adım gibi eminim. Zaten bu kadar rahatlık batmış olmalı ki bu kadar basit işleri anne ve babasına yapmayı hizmetçilik olarak görüyor.

Anneniz, babanız hayattan göçünce görürüm ben sizi. Şu an annem, babam olsa da ayaklarını yıkasam, 1 kere öpebilsem diyen milyonlar vardır.

Senin karnının doyması ve o bilgisayarda yayıla yayıla oyun oynamanı sağlaması için, elin 3 kuruşluk herifleriyle uğraşıyor buda babana saçma gelse? Buraya konu bile açamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…