Evlenmek mi daha iyi evlenmemek mi?

Su birkac kriteri sagliyorsa evlenmek daha iyi bence:
  1. Teist olmamali.
  2. Cagdas biri olmali.
  3. Politik gorusu benimle ayni olmali.
  4. Politik gorusunu duzgunce destekleyebilmeli, koru korune baglanmamali.
  5. Garip garip komplo teorilerine inanmamali, yok yeni dunya duzeni yok illuminati 2023'de bizi ham yapacak falan.
  6. Yazilimla ugrasirsa guzel olur, ama baska bir meslege sahipse sevdigi surece sorun yok.
  7. Cesur olmali, bunu muhtemelen teist olmadigini cevresinin bilip bilmedigine bakarak anlarim.
  8. Egitimli olmali.
  9. Yasima yakin olmali, en fazla 2 yas kucuk ya da buyuk olmali.
  10. Insan gibi tartismasini bilmeli, karsi fikirle karsilasinca hemen saldiriya basvurmamali.
  11. Türkçeyi ve baska hangi dili biliyorsa onu duzgun kullanmali, yazim kurallarinin ortasina zort diye birakmamali.
  12. Biraz tarih bilgisi olmali.
  13. Karsi oldugu fikiri rahatça curutebilmeli.
  14. Guzel olmali. 😳
  15. Uzun yazilari ve kitaplari okumaktan ve yazmaktan cekinmemeli.
  16. Aile terbiyesi almis olmali.
  17. Gelene gecene vermemeli (numarasini), biraz dikkatli olmali.
  18. Kendini korumasini bilmeli.
  19. Gerektiginde inatci olmali.
  20. Savundugu fikrin yanlış oldugu kanitlandiginda yanlisini kabul etmeli.
  21. Teknolojinin gerisinde kalmamali.
  22. Muzik zevklerimiz uymali.
  23. TikTok'un gelecekte yerini ne alir bilmiyorum ama o uygulamayi kullanmamali.
  24. Takintili bir eski sevgilisi olmamali.
  25. Eger yazilimla ugrasiyorsa ozgur yazilimin onemini bilmeli.
  26. Beni aldatacagini dusundugum birisi olmamali.
  27. Guzel yemek yapabilmeli, benim midem doysa da gozum kolay doymuyor cunku. 😳
  28. Evlenir evlenmez çocuk yapmayi istememeli.

Teist olmamalı sanki birazcık saçma olmamışmı hani onun kararı sonuçta. Bir de güzel olmalı dedin ama güzellik göreceli bir kavram ha bir de böyle bii varsa haber et bana şşşt yengen duymasın.

Ben iş sahibi olup askerliğimi tamamladıktan sonra ilk fırsatta evlenmeyi planlıyorum. Hem bir yuva kurarım hem de bir hayat arkadaşım olur. Dini açıdan da sünneti yerine getirmiş olup cinsel ihtiyacımı helal yollardan karşılamış olurum.

Birine bağlı kalmaktansa arkadaşlarında istediğin zaman takılmak eve erken gitmeliyim düşüncesi olmadan özgür yaşamak daha iyidir bence ama genede aşk insana herşeyi yaptırabiliyor eğer seni gerçekten sevdiğini hissetiysen mutlu bir yaşam olacaktır benim düşüncem bu

Bak zaten yap demedim ama sen mastürbayon yaparım daha iyi diyorsun eğer sadece cinsellik için evleniceksen gerek yok zaten.

Siz yanlış okudunuz, evlenip ondan sonra tartışıp ayrıldıktan sonra ömür boyu nafaka ödeyeceğime ömür boyu mastürbasyon yaparım daha az acı verir anlamadında yazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı