Evlenmek mi daha iyi evlenmemek mi?

Bu devirde insanlar hem anlayışsız hem de geçimsiz. Huyu ve ahlakı düzgün insan bulmak zor.

Teist olmamalı sanki birazcık saçma olmamışmı hani onun kararı sonuçta. Bir de güzel olmalı dedin ama güzellik göreceli bir kavram ha bir de böyle bii varsa haber et bana şşşt yengen duymasın.

Evlenip ayrıldıktan sonra ömür boyu nafaka ödeyeceğime ömür boyu mastürbasyon yaparım daha az acı verir.

Ben iş sahibi olup askerliğimi tamamladıktan sonra ilk fırsatta evlenmeyi planlıyorum. Hem bir yuva kurarım hem de bir hayat arkadaşım olur. Dini açıdan da sünneti yerine getirmiş olup cinsel ihtiyacımı helal yollardan karşılamış olurum.

Birine bağlı kalmaktansa arkadaşlarında istediğin zaman takılmak eve erken gitmeliyim düşüncesi olmadan özgür yaşamak daha iyidir bence ama genede aşk insana herşeyi yaptırabiliyor eğer seni gerçekten sevdiğini hissetiysen mutlu bir yaşam olacaktır benim düşüncem bu

Bak zaten yap demedim ama sen mastürbayon yaparım daha iyi diyorsun eğer sadece cinsellik için evleniceksen gerek yok zaten.

Siz yanlış okudunuz, evlenip ondan sonra tartışıp ayrıldıktan sonra ömür boyu nafaka ödeyeceğime ömür boyu mastürbasyon yaparım daha az acı verir anlamadında yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…