Evlenmekten korkmak normal mi?

Bence Bir kadın bende en fazla 27 ne kadar bir erkek en fazla 32 ne kadar evlenmiş olmalı öte tarafta uygun eş bulmak zorlaşır.

Hocam kızı boş verin sadece çocuk sahibi olmak için bile çok worth bir de kızla beraber dünyanın en iyi şeyine sahip oluyosunuz tabii ki sevdiğiniz anlaşabildiğiniz ve en önemli güvenebildiğiniz birisiyle olmak şartıyla ki para sıkıntınız da yokmuş.

Kız korksa bi nevi anlarımda erkek niye korkar. Bence bir erkek 30 civarında evlenmeli ki çocuğu ile birlikte güzel şeyler yapabilsin. Çok yaşlanıp çocuk olduğunda çok fazla fark olur.
Hocam dediğim gibi işte. Aile evindeki rahatım bozulacak. Sorumluluk alacağım. Hayat daha ağır gelecek.

Aşık oldun mu hiç hayatında?
Hayır

Özgürlük güzel ama yalnızlıkta bir yere kadar.

Ama şöyle düşün, ileride ailen olmayacak tek olacaksın. Ayaklarının üstünde durmak mı tek başına yoksa bir eş ile mi? Sadık bir eş seçersen bu dediklerinin bir çoğu gerçekleşmez.

Bekarlık sultanlıktır ben sana evliligi önermiyorum çünkü farz edelim herhangi bir sebeple boşandın ya da aldattı seni boşadın onu ömür boyu nafaka ödemek zorundasın çocugun başkasından olsa bile abarttıgımı düşünenler hiç haber izlememiş.

Kanka anlaşmaya çalış boşanmak yerine alttan alırsın kız milleti değil mi ?

Ama şöyle düşün, ileride ailen olmayacak tek olacaksın. Ayaklarının üstünde durmak mı tek başına yoksa bir eş ile mi? Sadık bir eş seçersen bu dediklerinin bir çoğu gerçekleşmez.
Hocam çok doğru söylüyorsun. İlerde yalnız kalmak istemiyorum. Kararım yavaş yavaş değişiyor sanki. Hayat arkadaşı önemli.

Kanka anlaşmaya çalış boşanmak yerine alttan alırsın kız milleti değil mi?

Evlenmeden önce kıza nafaka almaması için imza attırırsan çogunluk kabul etmeyecektir eden kişi muhtemelen seni seviyordur çünkü insan aşka bakması lazım paraya değil günümüz kızları beni aşktan soguttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…