Hocam dediğim gibi işte. Aile evindeki rahatım bozulacak. Sorumluluk alacağım. Hayat daha ağır gelecek.Kız korksa bi nevi anlarımda erkek niye korkar. Bence bir erkek 30 civarında evlenmeli ki çocuğu ile birlikte güzel şeyler yapabilsin. Çok yaşlanıp çocuk olduğunda çok fazla fark olur.
HayırAşık oldun mu hiç hayatında?
Ama şöyle düşün, ileride ailen olmayacak tek olacaksın. Ayaklarının üstünde durmak mı tek başına yoksa bir eş ile mi? Sadık bir eş seçersen bu dediklerinin bir çoğu gerçekleşmez.Hocam ne yalan söyleyeyim haklısın. Evet asosyalim. Evet kendimi biliyorum daha olgun değilim yaşımdan küçüğüm. Çocuk gibiyim. Ne yapacağım peki
Orası öyle tabii ki hocam. Ama dediğim sebeplerden dolayı korkuyorum. Rahatım bozulacak. Sorumluluk duygusu. Birine bağlı olma. Aileden uzaklaşma.
Evet onu da düşündüm. İlerde yalnız olacağım ama işte sorunluluk almak falan zor.Özgürlük güzel ama yalnızlıkta bir yere kadar.
28 yaşındayım, aylık kazancı iyi olan bir işte çalışıyorum. Hani evlensem kira da öderim ev de geçindiririm ama:
Hiç evlenesim yok. Hep bekar kalasım var. Aile evinde kalıyorum ve aile evini anne babamı çok seviyorum. Kira derdi yok, sorumluluk yok, dert yok. İşten gel yemek ye oyununu oyna yat dinlen sonra tekrar işe git.
Çok güzel bence.
Sürekli mesaj ilgi bekleyen kimse yok, zamanı istediğin gibi kullanabiliyorsun. Özgürsün onun hafifliği var. Kazancı istediğin gibi kendine harcıyorsun.
Hani evlenirsem birçok şeyim kısıtlanacak. Annemle kardeşimle takılmayı gezmeyi daha çok seviyorum.
35'e kadar evlilik düşünmüyorum doğru yapıyorum değil mi?
Kanka anlaşmaya çalış boşanmak yerine alttan alırsın kız milleti değil mi ?Bekarlık sultanlıktır ben sana evliligi önermiyorum çünkü farz edelim herhangi bir sebeple boşandın ya da aldattı seni boşadın onu ömür boyu nafaka ödemek zorundasın çocugun başkasından olsa bile abarttıgımı düşünenler hiç haber izlememiş.
Hocam çok doğru söylüyorsun. İlerde yalnız kalmak istemiyorum. Kararım yavaş yavaş değişiyor sanki. Hayat arkadaşı önemli.Ama şöyle düşün, ileride ailen olmayacak tek olacaksın. Ayaklarının üstünde durmak mı tek başına yoksa bir eş ile mi? Sadık bir eş seçersen bu dediklerinin bir çoğu gerçekleşmez.
Kanka anlaşmaya çalış boşanmak yerine alttan alırsın kız milleti değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.