Sevdiğin aynı düşündüğün, birlikte hareket ederken tek bir insanmışsınız gibi hissettiğin, aynı ortamı paylaşmaktan mutlu olduğun, aynı yerlere gitmekten hoşlandığın tüm bunları yaparken de kendi hayatının özel alanına saygı duyan zaman zaman kendinle baş başa kalmana müsaade eden, "benimle ilgilenmek zorundasın, kitap okuyamaz ya da arkadaşlarınla asla dışarı çıkamazsın çünkü benimle evlendin" gibi saçma sapan bir karaktere sahip olmayan biri ile evlenirsen hayat bir cennete dönüşür adeta.
Tabii toz pembe dünyalar yaratmayalım Türkiyede yaşıyoruz, ekonomi belli. İki kişi dışarıda ortalama bir yemek yiyelim desen 700 lira çıkıyor cebinden, market alışverişini varsın sen düşün. Demem o ki ekonomik rahatlığa kavuştuğunda doğru kişi karşındaysa kesinlikle evlen.
Kadınlar için ise ekonomik kazanç çok önemli ben ailemden para istemeden kendi ayaklarım üzerinde durduğum günden beri daha bi' özgüvenli daha bi' özgür oldum. Kadınsan kazandığını sevdiğin için kendin için paylaşmak gerçekten güzel hissettiriyor. Zor dönemde doğru kişiyle, iyi kazançla... Sonsuza gider bu ilişki..
Uf ne yazdım be. Kariyer nete girip ilişki uzmanlığı başvurusu yapacağım görüşürüz.