Evlilik için hazır mısınız?

Herşey para olmasa da birçok şey para ne yazık ki. Herşey gönlünce olsun.

Evlenecek kişiler en fazla 1 çocuk yapsın dahasına gerek yok. Daha 18 yaşında olduğum için evlenirim evlenmem demem boş olur.

Kanka hayat kısa değmez kıza boş ver be ben kızdan alacağım zevki oyunlardan alıyorum.

Evli bir abiniz olarak. Ekonomik yetersiz isen kesinkez evlenme. Özgür ruhluysan kesin evlenme. Aykırı isen asi isen kesin evlenme. Benim evliliğim mutlu bir evlilik gelirim de iyi durumda ancak evlenir miydim tekrardan sanmıyorum. Bu arada öyle sandığınız gibi anam babam evli de değilim rahat özgür sevgili gibi takılıyoruz. Zaten ikimizde geliri yüksek eğitim seviyesi yüksek bireyleriz ve ben buna rağmen tavsiye etmiyorum. Her şey yolunda olmasına rağmen sürekli bir yükün varmış gibi hissediyorsun. Genç ve dinamik tarzın bir anda amcaya dönüşür haberin olmaz.

Bu kadar güzel açıkladıktan sonra;
Birinin sizi sevmediğini bile bile, sadece benim sevgim yeter düşüncesi ile olucak iş değil kesinlikle değil mi abi, seven her türlü desteği manevi-maddi paylaşır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…