realtime
Hectopat
O cahil insanları gördükçe iğreniyorum.TV izlemeyen birisi olarak sevindim. Darısı Üstat çok bilmiş Kadir Mısıroğlu ve diğer şaklabanların programlarına.
İnşallah olur.
O cahil insanları gördükçe iğreniyorum.TV izlemeyen birisi olarak sevindim. Darısı Üstat çok bilmiş Kadir Mısıroğlu ve diğer şaklabanların programlarına.
Beyler, beyler;
Evlilik programları değil, 0800 ile başlayan numaraları kullanan, arkadaş bulma kanalları kapanmış...
Geçmiş olsun, evlilik programlaı değil, arkadaş bulma programları kaldırılmış....
Rtürk değil Rtük olmasın oDevlet aynı devlet. Ya KHK ile kaldırılmış ya da Rtürk ile. Ne farkeder ki.
Merak etmeyin Laik bir ülke de yaşıyoruz hiç bir sıkıntı olmaz.Bir dakika lan biz neye seviniyoruz? Bunun bizim elimizden interneti alınmasından ne farkı var? Ne kadar salakça olursa olsun bugün bu programları kaldıranlar yarın gelir "onu giyme", "onu yeme", "onu içme" de der. Bunlar ilk önce hoşumuza giden khk çıkarırlar sonra kendilerine çalışmaya başlarlar.
Bu tarz programlar Aile yapısını bozuyor ve kaldırılması doğru. Affedersiniz de bir günde 7 talibi geldi diye canlı yayında milletin gözü önünde bir taraflarını kıvırtan bir kızı, bizim genç kızlarımız görüp ona özenirse nolur ?Ben pek doğru bulmuyorum kaldırılması. Bende izlemiyorum bende nefret ediyorum. Ancak demokrasi bir ülkede yaşıyorsan istediğini izleyebilirsin. Hiç kimse senin elinden alamaz o özgürlüğü. Kaldırılma nedeni bile çok saçma. Bunlar istediği gibi yasaklıyor ya. @Buğra tulpar 'in dediği gibi yarın gelirler bunu giyme şunu izleme şunu yapma derler. Hiç kimse kimseye karışamaz ha çok mu kaldıracak bir şey istiyorsun. Git cumhuriyete laf edenleri Atatürk'e düşman edenleri kapat. Sen gelmişsin bunları kapatıyorsun saçmalığa bak. Hiç kimse size zorla izlettirmiyor bunları. Herkes kendi istediği için izler izlemez. Neymiş evde kavga çıkıyormuş yok böyle oluyormuş falan filan. İzleme o zaman. Zorlan mı izlettiriyorlar. Film, belgesel, spor programlarını izle. Yine söylüyorum hiç kimse karışamaz neyin izleyip neyin izleyemeyeceğini. Şuan işinize geldi diye seviniyorsunuz da ileride sevdiğiniz yararlı programlarda böyle saçma sapan nedenle kaldırıncada aynı tepkiyi verecek misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.