Evlilik Programlarının Yasaklanması

Evlilik Programlarının Kapatılması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    97
:D
caps.png

Aynı konuyu açmışız. Moderatörler birini kapatırsa iyi olur.:)
Bana ne önce ben açtım konuyu :D
@Silinen üye katılıyorum. Kitap okusunlar artık. Akşam eve gelince Science dergisi okuyan bir kadın görmek bizim de hakkımız (y)

Hangi kanalı açsam evlenme programı. Hepsinde oyuncular, düzenbazlar ve saire, ve saire. Bir çoğu eskort, bir çoğu oyuncu olma hayaliyle gelmiş insan. Normal insanın orada ne işi olur. Dışarıdan kendi karı, koca bulamaz mı iyi bir insan? Pırasa suratlı kerkenez hepsi, kapçık ağızlı hepsi.:) Hele o Solmaz mı ne ismi? Oyun oynuyormuş güya gelin size bir roman oynayayım, roman nasıl oynanır görün.:) İyi olmuş kapanmış ben zaten Discovery Channel izliyorum:)

Kapatılması ilk adım. Umarım yerine yararlı programlar gelir de insanlar uzun zaman önce kullanmayı bıraktığı beyinleriyle tekrar tanışırlar. :p

Yanlış anlamayın. Hepinizin ailesinden izleyen vardır. Ancak sözüm meclisten dışarı. Bahsettiğim kesim izleyenler değil, cılkını çıkaranlar. Yahu insan neden oturup evlilik programındakilere dair sohbet eder ki?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı