Merhaba. Evolution X (Custom ROM) kullanıyorum ve geçen gün güncelleme olduğunu fark ettim. Güncellemeyi indirdim ve sadece manuel olarak yüklenebiliyormuş. Bu işlemi veri kaybı olmadan nasıl yapabilirim? Herhangi bir bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
Hocam bu konuyu açalı çok oldu, ben telefon değiştim çok şey değişti. İşin şakası bir yana hatırladığım kadarı ile güncellemeyi indirdikten sonra otomatik olarak kendisi yüklüyordu. Bazen yüklemediği zamanlar oluyor onu da TWRP'den galiba Android dizini içinde System updates kısmı vardı o kısım da güncelleme ROM dosyası bulunuyordu onu yüklediğin zaman güncelleme tamamlanıyordu. Bu anlattığım şeyleri uzun zaman önce yaptığım için yanlış olabilme imkanı var gerisi size kalmış iyi günler hocam.
Hocam altta hocam anlatmış ama kısaca anlatayım. System Updates kısmında ROM dosyası var. Onu TWRP'den flashlayın sonra da wipe cache/dalvik seçeneğine basın.
Güncellemeyi uygula gibi bir seçenek vardı ayarlarda. Tıkladım %44 oldu ve telefon kapanıp twrp açıldı. Ama twrp otomatik olarak yüklemeye devam etmedi, ana ekrandaydı. Ben de bilmediğim için çıktım.
Güncellemeyi uygula gibi bir seçenek vardı ayarlarda. Tıkladım %44 oldu ve telefon kapanıp twrp açıldı. Ama twrp otomatik olarak yüklemeye devam etmedi, ana ekrandaydı. Ben de bilmediğim için çıktım.
Sistemi bozmuşsunuz galiba, orada tekrar ROM'u indirmeniz lazımdı TWRP'de. Flash edip wipe cache/dalvik yapacaktınız. Önemli dosyalarınız yoksa data'yı silmeyi deneyin.