Evrimin var olduğuna dair kanıtlar var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok fazla var, gerçekten çok fazla. Düşüncelerin çok basit. Bu konuda sorulabilecek o kadar soru varken bu soruları sorman bu işi 15 dakika bile araştırmadığını gösterir.

Nerede devam ediyor?

Ben daha hiç ateş yakan basit el aletlerini yapan bir maymun görmedim, duymadım kanıtı yoktur maymun olmamız imkansız çünkü maymunların kas gücü insanlara göre yaklaşık 2.5 kat güçlüdür ve insan evrimleşseydi bu kaslı yapı devam ederdi ama şimdi genellikle kas gücü az. Onun dışında benim inandığım din olan İslam dininde evrim olmadığı gayet net bir şekilde anlatılıyor en basit örneği Hz. Havva'nın Hz. Adem'in kaburga kemiğinden yaratıldığı yazıyor.

Gördüğün en okuyan insan olabilirim.

Her şeyde, siz evrimleşmeyi 100 yıl da olacak bir olay mı zannediyorsunuz?

Çok fazla var, gerçekten çok fazla. Düşüncelerin çok tol. Bu konuda sorulabilecek o kadar soru varken bu soruları sorman bu işi 15 dakika bile araştırmadığını gösterir.

Hayvanlar evrimleşmiş olabilir ama insan görünüş değiştirmedi sadece basit kafa şekli, kas kütlesi, zihin yapısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…