EvShop'tan Sıfır 12GB PS3 Alınır Mı?

alfrentagalamo

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar Ev Shop'tan Ps3 (12 Gb) almayı düşünüyorum. (Ps 4 alacak param yok) Sizce PS3 alayım mı? Hiç PS3 kullanmadım. Bir de kutu eski gibiydi sizce kullanılmış mıdır? Bilmem gereken farklı bir ayarlama veya TV'ye bağlamak için kullanmam gereken aparat var mı ?

Yorumlarınızı bekliyorum .

Teşekkür ederim.

Ne kadar ücret ödeyeceksiniz? Şöyle düşünün, lisedeyken yani 2010 yılında ben de param olmadığından PS2 almıştım. Çoğu oyunu oynamadığımdan oldukça eğlenmiştim. Siz de PS3 kullanmamışsınız ve Exclusive oyunlardan uzaksınız muhtemelen.

TV'ye ve monitöre bağlamak için çeşitli aparatlar gerekiyor. Örneğin DVI destekli bir monitöre HDMI to DVI kablo kullanarak bağlantı yapmanız, RGB çıkışından da ses almanız gerekiyor. Ancak HDMI destekli bir televizyon ya da monitöre, direk PS3 kutusundan çıkan HDMI kabloyu takarak bağlantı yapabiliyorsunuz.

Detaylı bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

850 lira istiyorlar (taksit yaptıracağız). Güncel oyunları oynayayım ayrıntılı grafik almama gerek yok. Oyun oynayayım yeter. Birde oyun alacağım. (Muhtemelen GTA V). TV ise Arçelik markalı LCD bir televizyon.

Bence paranızı biriktirin ve yeni jenerasyon olan PS4'ü yanında sevdiğiniz tarz bir oyunla birlikte Bundle şeklinde alın. Zira artık PS3 eskisi gibi değil ve yavaş yavaş ölüyor. Birde internet sitesinde PS3 ile karşılaşmadım.

Bu arada bütçe nedir? Belki daha iyi bir yerden daha uyguna alınabilir.

850TL'nin üstüne bir 500TL daha ekleyebilirseniz eğer 1350TL'ye PS4 var.

Sony PlayStation 4 500GB Oyun Konsolu - Kargo Bedava - Resmi Distribütör Garantili | Prodepo Sanal Mağazacılık - İndirimin Adresi 1.350TL

Ailem ile konuştum şimdi internet den almayalım diyorlar. Karşılıklı konuşup almak istiyorlar. Bu şartları değendirdiğim de ise tek şansımın Ev shop dan almak olduğunu anlıyorum . Peki sizce Ev shop dan PS 3 ( 12 GB ) alayım mı ? Kutusu eski gibiydi sizce kullanılmışmıdır ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı