Sıfır PS3 Almak

2.el almak istemiyorum. PS3 yerine de Xbox One düşünebilirim
Xbox one alıcak para varsa PS4 alın. Heme hemen aynı fiyat. 2. el PS4 baksanız iyi olur. 1300Tl ye bile var.
PS3 son 1-2 senedir ölü sayılır. PES ve FİFA oyunları bile gelmiyor.
1-2 değil 3-4 senedir ölü.
Onlıne kısmı 3 senedir ölü.
Zaten 20FPS oynamanı saymıyorum bile. Genel olarak 30 ama 20 lere düştüğü oluyor.

Gerçekten yazık. 2220 lira imiş ve indirim ile 900 liraya inilmiş. Resmen insanların aklı ile oyun oynuyorlar. İnşallah bunlara inanan yoktur.

Ben biraz uğraşsam 350-400 liraya PS3 bulurum. İçine kırar, oyun yüklerim. 900 lira nerede, 400 lira nerede.

Gerçekten yazık. 2220 lira imiş ve indirim ile 900 liraya inilmiş. Resmen insanların aklı ile oyun oynuyorlar. İnşallah bunlara inanan yoktur.

Ben biraz uğraşsam 350-400 liraya PS3 bulurum. İçine kırar, oyun yüklerim. 900 lira nerede, 400 lira nerede.

Hocam konuyu hortlattım ama haftaya pazartesi ikinci el PS3 Slim 500 GB 20 oyunlu 900TL fiyat verdi satıcı sizce alanırmı bu arada daha önce oyun oynama fırsatım olmadı kötü PC'den dolayı
Siz PS3 işinden anlayan adamsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı