Ex Machina Filmi

Awhlind

Kilopat
Katılım
30 Ağustos 2015
Mesajlar
779
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
Asgard
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Şu ana kadar gözden kaçırdığım bir film oldu. Düşündürücü bir bilim-kurgu filmi olmuş, mutlaka izleyin. İzlemeyenlere kısaca bir bilgi vereyim:
Adamımız "Caleb" çalıştığı "BlueBook" adlı bir arama motoru olan şirketin yazılımcılığını yapar. Bu şirketin patronu olan "Nathan" adamımızı bilmediği bir neden için çağırır, ve adamımız helikopter ile yemyeşillik şehirden uzak bir eve götürülür. İlk gün ne yapacağı hakkında, neden çağrıldığını bilmez. Sonra bir kağıt imzalatırlar bu kağıdı imzalarsa hiç kimseye bilgi veremeyecek, kimseyle konuşamayacak. Biraz düşündükten sonra imzalar ve turing testi yapacağı söylenir. Ve "Ava" denilen robot ile ilk gün 1. seyansı yaparlar...
Ve olaylar başlar. Film bize filmin sonunda bir mesaj veriyor ve bu gerçekten hoşuma gitti, her ne kadar filmin sonuna gıcık olsam da. Biraz geç kaldım izlemek için ama benim gibi izlemeyenler varsa kesinlikle izlemesi gereken bir film. İzledikten sonra yapay zeka ile ilgili düşündüren bir film olmuş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman dans! ;)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu sahne çok iyiydi ya. Hele o kadının ne olduğunu öğrenince çok şaşırdım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı