Excalibur bilgisayar ısınıyor

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, garip bir şekilde ısınma sorunu var. Burada diğerleri böyleyken, Core Temp #1 yüksek sadece,

Ve bazen anlamadığım şekilde 99 olup iniyor çok garip anlık oluyor. Hiçbir nedeni olamaz, oyun indiriyorum diye mi acaba? Şu an bir nevi düzeldi, fakat Core Temp #1'in yanında ünlem var. Bilen varsa teşekkürler şimdiden. Bu arada böyle 1-2 saniyelik oluyor, önceden ben Excalibur'un Control Center'inden bakıyordum, hiç böyle olmuyordu. Fakat artık M.2 SSD taktım açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kalsik Excalibur. Undervolt deneyebilirsin. Termal macun ve fan temizliği de yapılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Core 1'inde yük altına girmesi aşırı saçma ama ne olursa olsun %40 yükte 90 dereceler normal değil. Turbo Boost açıksa onu kapatabilirsiniz.

Excalibulur alınmaz deyince kızan arkadaşlar var bir de, hocam termal macun yeniliyebilirsiniz.

Termal macun yanlış sürülmüş olabilir.

Undervolt deneyebiliriz bu konuda yardımcı olabilirim.

Bende de aynı sorun vardı alışıyorsun ama eğer bilgisayar soğusun ben sese katlanırım dersen FN+1 bas.

Arkadaşlar bugün M.2 SSD taktım kendim, Control Center falan da açılmamaya başladı. Acaba işlemcinin yeri falan mı kaydı? Hiçbir sıkıntım yoktu, hatta bir ara yine arkada bir şey açık değilken 90 derece oldu. İşlemcin kaymıştır falan gibi bir şeyler denmişti, sonra yarın oldu düzelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…