Excalibur Control Center'da GPU'nun %0 olması normal mi?

andreoe

Centipat
Merhabalar. Resimde belirttiğim kısımdaki %0 olması normal mi?
control center.png

Dosya Ekleri

• 1597531288065.png
    1597531288065.png
    92,8 KB · Görüntüleme: 95
Orada yazan GTX 1650 ekran kartı kullanımınız. Boştayken veya video izlerken o kartı değil CPU nuzun içinde bulunan dahili GPU yu kullanıyorsunuz. Yani bir problem yok. Oyun oynarken ALT TAB atıp bakarsanız yükseldiğini görürsünüz.

Eğer oyun oynamıyorsanız Intel UHD' yi kullanıyordur büyük ihtimalle. O sebepten dolayı olabilir.

Orada yazan GTX 1650 ekran kartı kullanımınız. Boştayken veya video izlerken o kartı değil CPU nuzun içinde bulunan dahili GPU yu kullanıyorsunuz. Yani bir problem yok. Oyun oynarken ALT TAB atıp bakarsanız yükseldiğini görürsünüz.
oyun oynarken dikkat ettim % 0 olarak devam ediyor fakat alt kısmı 300 mhz vs oluyor
Video izlerken %0 olması sorun değil çünkü kullanmıyordur. Önemli olan oyun oynarken %0'da olması sorun.
oyun oynarken dikkat ettim % 0 olarak devam ediyor fakat alt kısmı 300 mhz vs oluyor
GPU kullanımını gösteriyor. Video izlerken veya oyun oynarken de mi %0 gösteriyor?

Kullanılmıyorsa %0 göstermesi normal. Kullanılırken de %0 göstermemeli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı