Excalibur E27FVC-E 27” Curved Oyuncu Monitör alınır mı?

Bütçe
8000

Tpr4k

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Excalibur E27FVC-E 27” Curved Oyuncu Monitör
Arkadaşlar selamlar fiyat performans bir monitör buldum fakat Fast VA panel olmasından dolayı emin olamadım. Tepki süresinin 1ms MPRT olduğundan bahsedilmiş fakat kaç ms GtG olduğunu bulamadım. Sizce IPS panel olmaması sorun çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar fiyat performans bir monitör buldum fakat Fast VA panel olmasından dolayı emin olamadım. Tepki süresinin 1ms MPRT olduğundan bahsedilmiş fakat kaç ms GtG olduğunu bulamadım. Sizce IPS panel olmaması sorun çıkarır mı?

Gecikme değeri 1ms olduğunu söylese bile gerçekte daha yüksek:
1750414093412.png

Overshoot olmayan modunda da bunlar çıkıyor ortalama:
1750414141267.png

1750414324531.png

1750414366976.png

Rekabetçi oyun oynuyorsanız pek uygun bir monitör değil. Standart kullanım içinde Black Smearing yapabileceği düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek olarak 240Hz olan R25F-30'da durum böyle:
1750414638737.png

Alınmaz.
Bu monitörü alabilirsiniz VA'sı kaliteli.

Bu monitörle ilgili rehber konusu açmıştım:

İsminde Casper olan monitörden uzak dur aldım pişmanım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı