Excalibur E27QHD alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Biyolog
Monitör
Casper Excalibur E27QHD-G 27" 144Hz 1ms 2K
Merhaba. Öncelikle 24" IPS panel FHD bir monitör kullanıcısıyım. IPS'den TN panele geçmeyi tavsiye etmeyecek arkadaşlar olabilir ancak IPS panel monitörü 2. ekran yapacağım. Ana monitör olarak bir FPS oyuncusu gözünden bakarsanız sevinirim. 2K olarak bütçeden ziyade F/P odaklı uygun bir monitör aramaktayım. Rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde. Bu monitör bu fiyata sizce tercih edilmeli mi? Sipariş etmeyi düşünüyorum açıkçası. Sizlerin de fikir ve önerilerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper markasına güvenmiyorum hocam önermem ama sen bilirsin.

Satıcı hepsiburada olduğu için bir problem olacağını düşünmüyorum aslında. En kötü iadesini yaparım ürünün. Benim için önemli olan o özellikteki bir cihazın fiyatı şuan için değer mi ?

Fiyatına değer zaten 24. Inc 144 hz monitörler 3000tl civarında 4000tlye 2k 27. Inc iyi.
Teşekkür ederim. Siparişini verdim zaten dayanamayıp. Banada F/P olarak iyi gibi geldi. Umarım sorunsuz bir ürün gelir de uğraştırmazlar :)

Ürün elime geçti. Çok şükür sorunsuz şekilde bir ürün geldi. Ölü pixel vs. hiçbir kusuru yok. Yan monitörüm IPS panel olduğu için tabiki bir renk farkı var ancak bu sadece göz alışkanlığından ibaret bir durum. TN paneli kötüleyen çok kişi gördüm bu forumda. Herşey amacına göre üretilmiş. Oyun için TN panel bence gayet mantıklı alacak arkadaşlara tavsiye ederim. İyi sosyaller.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı