Excalibur E750 sistem alınır mı?

Daha fazla  
Uzun süredir laptop kullanıyordum ilk defa masaüstüne geçeceğim. Monitör için hala karar veremedim 4.000TL üstünü çok geçmeden öneriniz varsa söylebilirsiniz. Bilgisayar özelliğini aşağıya yazacağım herhangi bir problem olursa yazın. Dediğim gibi ilk defa bilgisayar alacağım çok korkuyorum bir problem olursa diye. (Kasa Excalibur E750. Hazır sisteminin üzerine kendimce ekleme çıkarma yaptım haberiniz olsun.)
  • 11. nesil Intel® Core™ i5 11400F işlemci.
  • Windows 11 Home Single Language.
  • 32 GB DDR4.
  • ASUS NVIDIA® GeForce® RTX 3060 12 GB 192 bit GDDR6.
  • 1TB 3.5" 7200RPM HDD.
  • Gigabyte H510mh.
  • 700 watt 80+ bronz.
  • Wi-Fi yok.
  • Casper Excalibur RGB 120mm işlemci hava soğutucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
27 bin TL cok fazla bu sistem icin.

2X:
Bunlar 29k tutuyor bütçe aşamazsan kasa ve SSD'yi bunlara kıs:

Bu sisteme bak.

Hocam bilgisayarcılara götürün birleştirirler.

Teşekkür ederim cevabın için hazır buradayken bir şey soracağım internet ile herhangi bir bilgisayar mağazasındaki fiyatı ile internet fiyatı arasında ne kadar fark olur?

Teşekkür ederim cevabın için hazır buradayken bir şey soracağım internet ile herhangi bir bilgisayar mağazasındaki fiyatı ile internet fiyatı arasında ne kadar fark olur?

Bir de Gainward RTX 3080 oyun için yeter mi acaba? Sürekli oyun oynayacağımda.

Öncelikle sistem için çok teşekkür ederim bir de 2X dediklerin 2 tane değil mi? Bunları alıp birleştirebileceğimiz bir yer var mı acaba? Varsa alacağımda. Açamayacağı oyun olur mu bir de? Şimdiden teşekkür ederim.

Evet hocam 2 tane demek belki vatan, İtopya gibi yerler para karşılığı birleştirebilir.
Açamayacağı oyunda olmaz en az 4-5 sene götürür.

Bayağı fark ediyor hocam mesela vatan da falan toplasak aynı sistemi çok rahat 10-15k daha pahalı tutar en az.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı